Cine este cu adevărat Alexandra Ciomag de la Survivor România 2023. Legătura dintre ea și fosta Războinică Daria Chiper

23 ian. 2023
Cine este cu adevărat Alexandra Ciomag de la Survivor România 2023. Legătura dintre ea și fosta Războinică Daria Chiper
Alexandra Ciomag și-a făcut apariția la Survivor România 2023. Tânăra face parte din echipa Războinicilor și a intrat în competiție alături de faimosul Kamara. 

Cei de la PRO TV au pregătit o mare surpriză pentru telespectatori. În timp ce Ionuț Iftimoaie și pe Andreea Moromete se aflau în exil, Kamara și Alexandra Ciomag au apărut și ei în competiție.

Dacă pe Kamara îl cunoaștem foarte bine, cine este însă Alexandra? Tânăra are doar 20 de ani și lucrează ca model. Ea a defilat până acum pentru designeri vestimentari cunoscuți, inclusiv la Paris Fashion Week.

Chiar dacă este pasionată de modelling, Alexandra Ciomag are o cu totul altă ocupație. Războinica de la Survivor România 2023 este make-up artist.

De asemenea, aceasta adoră călătoriile, iar din postările sale de pe social media înțelegem că se plimbă destul de des, în vacanțe superbe.

Legătura dintre Daria Chiper și Alexandra Ciomag de la Survivor România 2023

La Survivor România, Alexandra Ciomag a venit ca să câștige și să se bucure de o experiență incendiară. Rămâne de văzut însă dacă acest lucru se va și întâmpla.

“Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a spus Alexandra Ciomag în prezentarea ei, la Survivor 2023.

Totuși, se pare că există o legătură între noua Războinică de la Survivor România și o altă concurentă din competiție. Sursele ShowBlitz au dezvăluit că în realitate, Alexandra Ciomag este prietenă bună cu Războinică Daria Chiperși că Daria a avut probleme de sănătate și de aceea a și fost eliminată.

Cele două s-ar cunoaște încă dinainte de a intra în competiție, lucru care le oferă un avantaj, având în vedere că fiecare beneficiază de suportul celeilalte.