Cine este cu adevărat Andreea Moromete de la Survivor România? Legătura cu celebra Gina Pistol. Detalii incendiare despre frumoasa Războinică

15 ian. 2023
Cine este cu adevărat Andreea Moromete de la Survivor România? Legătura cu celebra Gina Pistol. Detalii incendiare despre frumoasa Războinică

A început noul sezon Survivor România, iar un nume nou cucerește deja publicul. Vorbim despre Andreea Moromete, din echipa Războinicilor, aleasa publicului lui Cătălin Măruță.

Andreea Moromete are 23 de ani și este din Alexandria, județul Teleorman. Cam din aceeași zonă vine și Gina Pistol, așa că nu ar fi exclus ca tânăra să îi calce pe urme.

Cum a ajuns Andreea Moromete la Survivor România? Putem spune că a fost vorba despre noroc. Cătălin Măruță a organizat un concurs în emisiunea lui de la PRO TV pentru a alege primul concurent din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023.

Opt concurenți s-au luptat pentru acest loc, iar săptămânal, în funcție de votul publicului, câte unul a fost eliminat. În final, norocul i-a surâs simpaticei Andreea Moromete, care acum intră în competiția Survivor România.

Ce studii are Andreea Moromete de la Survivor România

Din ce am văzut în platoul lui Cătălin Măruță putem spune că Războinică este extrem de ambițioasă, dar și inteligentă. De asemenea, a reușit deja să cucerească publicul, ceea ce este un plus.

Deși este din Alexandria, Andreea Moromete trăiește în prezent în București și a absolvit Academia de Poliție, de aici cel mai probabil și pregătirea sa, dar și curajul de a participa la Survivor România.

Pentru o perioadă de 2 luni, Andreea Moromete a lucrat la serviciul de imigrări, însă mai apoi și-a dat seama că nu se mai regăsea în munca de la birou, așa că a demisionat.

Tânăra se aștepta la altceva când s-a înscris la Academia de Poliție, însă rezultatul a fost unul chiar neplăcut. Au fost și alte nemulțumiri, care au făcut ca tânăra să lucreze în prezent ca user generated content creator.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Andreea Moromete și după Survivor România.