Cine este cu adevărat Brigitta Gheorghe și de ce a fost salvată la chef Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite. Legătura secretă cu Smiley

10 nov. 2022
Cine este cu adevărat Brigitta Gheorghe și de ce a fost salvată la chef Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite. Legătura secretă cu Smiley

Brigitta Gheorghe este fără doar și poate concurenta care a atras cel mai mult atenția în acest sezon Chefi la Cuțite. Aceasta susține că este pasionată de gătit, dar în realitate motivul pentru care a venit la emisiune este revenirea ei în prim plan ca artistă și nicidecum ca bucătăreasă.

Brigitta Gheorghe are 33 de ani, dar în trecut a avut contract cu HaHaHa Production, casa de producție a lui Smiley și chiar a scos multe piese. Numele ei de scenă era Brighi și spera să aibă o carieră solidă în domeniul muzical. La un moment dat a dispărut complet din peisaj, deși reușise chiar și să lanseze o melodie cu celebreul Snoop Dogg.

De ce este mereu salvată Brigitta Gheorghe

Brigitta Gheorghe este un personaj care promite și care face audiență. Din acest motiv, deși eliminată în ultima ediție Chefi la Cuțite, ea a fost salvată de chef Florin Dumitrescu.

Echipa din care făcea parte anterior era a lui chef Cătălin Scărlătescu. În toate edițiile acestui cooking show sunt selectați mulți artiști, care vor să câștige un plus de notorietate. Din același motiv a participat și regretatul Nosfe la emisiune. Din păcate, acesta a murit înainte să apuce să se vadă la televizor.

Chef Sorin Bontea a început în forță sezonul 10, câștigând cele mai multe amulete, dar în ultimele episoade a apărut foarte nervos și nemulțumit de echipa lui. Totuși din sursele ShowBlitz.ro se pare că tot cineva din echipa lui ar urma să ridice trofeul la final. Și Brigitta Gheorghe va ajunge până spre sfârșitul show-ului și nu neapărat datorită gătitului, ci a faptului că este totuși generatoare de spectacol.