Cine este cu adevărat Bruja și de ce a fost de fapt cooptată la America Express. Puțini auziseră de ea

23 ian. 2023
Cine este cu adevărat Bruja și de ce a fost de fapt cooptată la America Express. Puțini auziseră de ea

Bruja este una dintre concurentele emisiunii ”America Express 2023”. Ea va concura alături de Pufeh.

Puțini sunt cei care au auzit de Bruja, una dintre concurentele de la ediția America Express din acest an. Ea va participa cu Pufeh, prietenul ei, și va parcurge, alături de celelalte opt echipe, un traseu de peste 7.000 de kilometri.

În cadrul concursului, care va începe pe 15 ianuarie, concurenții vor avea la dispoziție un euro pe zi și vor fi nevoiți să își găsească singuri de mâncare, transport, dar și cazare.

Bruja, una dintre concurentele emisiunii, este o cântăreață de muzică trap, în vârstă de 27 de ani. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest gen de muzică, este o combinație de muzică electronică, hip-hop și rap.

Numele pe care îl folosește este cel de scenă și înseamnă, în spaniolă, ”vrăjitoare”.

„Prin secolul XIII, dacă erai femeie citită erai arsă pe rug. Acum rugul este psihologic. Bruja e fiecare femeie care are ceva de spus, e fiecare scânteie ce zace în noi ca ființe materne. Bruja e dorința de a cunoaște, de a învăța și de a crea”, a povestit aceasta într-un interviu pentru impact.ro.

Care este numele real al lui Bruja, concurenta de la ”America Express” 2023

Așa cum era de așteptat, Bruja este doar numele de scenă al artistei. În buletin, ea este trecută drept Teodora Mîzgoi.

Acum concurenta de la ”America Express” 2023 a reușit să devină relativ cunoscută după ce a participat la emisiunea Urbanist Sessions, difuzată pe YouTube în urmă cu trei ani.

Clipul cu Bruja a strâns 3 milioane de vizualizări, iar publicul s-a arătat încântat de timbrul vocal al artistei.

Într-un interviu anterior, aceasta povestea că a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său și că cei dragi i-au fost mereu alături pentru a-și urma visul de a avea o carieră în muzică.

De asemenea, Bruja a cântat și alături de cântăreți cunoscuți din România, precum Connect-R, Karmen, Killa Fonic, Irina Rimes și Macanache.