Cine este cu adevărat Doru Răduță de la Survivor România? Motivul pentru care își ține iubita secretă

01 mai 2022
Cine este cu adevărat Doru Răduță de la Survivor România? Motivul pentru care își ține iubita secretă

Doru Răduță a atras atenția publicului încă de când a intrat în concursul de la Pro TV, din luna februarie a acestui an. Chiar dacă are o iubită, acesta nu a expus-o până acum în mediul online.

Doru Răduță este într-o relație cu o tânără, însă nu a dat prea multe detalii despre aceasta și nici pe contul său de Instagram nu există poze cu respectiva. Probabil partenera sa nu dorește să se expună în mediul online.

Cu toate că nu are foarte mulți urmăritori în mediul online, acolo unde postează în special clipuri și fotografii de pe motocicletă, nu este exclus ca numărul acestora să crească datorită participării la emisiunea de la Pro TV.

Cu ce se ocupă Doru Răduță

Concurentul de la ”Survivor România” spune că este un împătimit al sporturilor extreme, printre care se numără raliurile cu motocicleta și săriturile cu parașuta.

Însă acestea sunt doar hobby-urile lui. În ceea ce privește jobul său, acesta este complet diferit de ceea ce îi place să facă. Concurentul de la ”Survivor România” este, de fapt, IT-ist.

”Sunt amator de senzații tari… motociclist. Sar cu parașuta din avion. Îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine. De asta sunt aici. Să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, este prezentarea pe care și-a făcut-o Doru Răduță în momentul în care a ajuns în Republica Dominicană.

La fel ca restul concurenților, Doru Răduță aspiră la marele premiu, iar decizia de a participa la ”Survivor România” a fost luată împreună cu familia sa.

Doru Răduță se află pe locul 12, la mare distanță de colegii săi, fiind cel mai slab jucător din competiție. Acesta riscă să fie eliminat.