Cine este cu adevărat Mari Fica de la Survivor România? Din ce face bani de fapt Faimoasa. Nu este cum crede toată lumea

03 mai 2022
Cine este cu adevărat Mari Fica de la Survivor România? Din ce face bani de fapt Faimoasa. Nu este cum crede toată lumea

Mari Fica s-a făcut remarcată la Survivor România, însă zilele ei în competiție par a fi numărate. Aceasta este pe penultimul loc în clasamentul eficienței și sunt șanse mari să fie următoarea eliminată din concurs.

Puțini știu însă că înainte de a accepta provocarea Survivor România, Mari Fica avea o profesie aparte. Deși practică gimnastica de la vârsta de 5 ani, iar de la 11 ani a decis să se apuce de atletism, aceasta a ales un alt drum.

Mari Fica este kinetoterapeut, chiar dacă are peste 120 de medalii câștigate din activitatea ei sportivă. Job-ul și l-a ales din 2012, atunci când a început Facultatea de Kinetoterapie.

Cu toate astea, concurenta de la Survivor România nu a renunțat nici la pasiunea pentru sport, drept urmare, în paralel a urmat să meargă la antrenamente și de asemenea, făcea și voluntariat la o clinică.

Ce sacrificii a fost nevoită să facă Mari Fica

Dacă vă întrebați ce face în prezent Mari Fica, ei bine, sportiva face parte din lotul național de seniori, proba 400 metri garduri. De asemenea, ultimul campionat la care a participat a avut loc pe data de 26 februarie.

Chiar și așa, concurenta de la Survivor România spune că nu a practicat în condiții optime sporturile pe care și le-a dorit. De asemenea, a făcut mari sacrificii pentru a ajunge în punctul în care este în prezent.

”Sunt un sportiv care nu a practicat în condiții optime. Mereu am mulți pacienți până la antrenament și reușesc să mănânc foarte puțin, cu pauze puține de masă.

Sunt un om care a dormit peste noapte la locul de muncă și a concurat a doua zi, luând o medalie la campionat national, sunt un om la care psihicul puternic predomină și un om care iubește competiția și o face cu entuziasm”, mărturisea ea, la un moment dat , potrivit perfecte.ro.