Cine este cu adevărat soția lui chef Sorin Bontea? Cu ce se ocupă aceasta. Nimeni nu a știut marele secret

28 nov. 2022
Cine este cu adevărat soția lui chef Sorin Bontea? Cu ce se ocupă aceasta. Nimeni nu a știut marele secret

Chef Sorin Bontea este cunoscut datorită emisiunilor de cooking la care a participat, însă pe soția sa preferă să o țină departe de ochii lumii, la fel ca și restul familiei. Totul, acest lucru s-a schimbat recent.

Chef Sorin Bontea nu are nicio problemă în a apărea public, dar preferă ca cei doi copii ai lui, Iulian și Miruna, la fel ca și soția sa, să stea departe de luminile reflectoarelor. Totuși, faimosul bucătar de la „Chefi la cuțite” a publicat recent în mediul online o imagine în care apare alături de partenera sa de viață, cei doi fiind pe ringul de dans, în cadrul unui eveniment privat. Alături de poza destul de rară, chef Sorin Bontea a notat „Doamna Bontea”.

Faimosul bucătar este căsătorit de aproape 30 de ani cu mama copiilor săi. Cu toate că este un bucătar faimos, cea care prepară zilnic mâncare este soția sa.

Chef Sorin Bontea i-a surprins pe toți fanii din mediul online

Așa cum era de așteptat, fanii lui chef Sorin Bontea au luat cu asalt secțiunea de comentarii a imaginii și i-au lăsat numeroase comentarii pozitive. Internauții spun că celor doi le stă foarte bine împreună și că ei sunt oameni frumoși și minunați.

„Ce adorabili sunteți”,  „Vă stă foarte bine împreună”, „Lecție de eleganță”, „Doi oameni frumoși și minunați”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care faimosul bucătar le-a primit la fotografia publicată recent pe Instagram.