Cine este cu adevărat WRS, reprezentantul României de la Eurovision 2022? Detalii pe care nimeni nu le-a știut despre el

14 mai 2022
Cine este cu adevărat WRS, reprezentantul României de la Eurovision 2022? Detalii pe care nimeni nu le-a știut despre el

WRS a câștigat finala Eurovision România 2022 și a reprezentat țara noastră la concursul internațional care are loc la Torino. Acesta are o poveste e viață extrem de interesantă și a scos la iveală mai multe detalii din viața sa.

După ce a câștigat finala Eurovision România 2o22, WRS, pe numele său real Andrei Ursu, a precizat că de abia așteaptă să ajungă la Torino și că le mulțumește celor care l-au votat. De asemenea, el a mai spus că va avea mult de muncă în următoarea perioadă, subliniind că speră că nu și va dezamăgi pe cei care l-au votat. Și nu i-a dezamăgit pentru că s-a calificat în finala Eurovision 2022.

„Mulțumesc pentru că m-ați votat într-un număr atât de mare. Mulțumesc și juriului, se pare că i-am convins cu momentul meu de pe scenă. Ne vedem la Torino, atât pot să zic. O să avem foarte mult de muncă în perioada următoare și promitem să nu vă dezamăgim.”, spunea tânărul într-un video postat pe contul oficial de Facebook Eurovision România.

Cine este cu adevărat WRS

Artistul a precizat că s-a născut la Buzău și că face foarte multă muzică, subliniind că scrie piese și pentru alți artiști. Acesta a mai spus că îi place foarte mult să danseze, acest lucru fiindu-i influențat de la părinții săi care sunt dansatori. WRS a mai spus că a dansat la „Românii au talent” și la „Vocea României”.

„Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la «Românii au talent» și «Vocea României», așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început”, spunea WRS într-un interviu pentru click.ro.

WRS a mai spus că înainte să ajungă la televiziune din Pache Protopopescu, el a dansat cu Antonia, Corina Bud, Andreea Bănică și Ruby. El a precizat că a învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști.

„Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști la Global Records, pentru că m-am angajat la Global Records acum 7 ani. Și, am stat acolo, mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carlas Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală. Și am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele în el.

Sunt un tip norocos. Norocul meu a apărut când Alex Cotoi mi-a zis «Băi, tu ai ceva, haide în studio și hai să lucrăm». Vorbesc de carieră solo. Trupa Shot a fost pe val când eram la «Vocea României». M-a văzut Smiley. A fost foarte tare trupa Shot, dar, pentru acel moment din viața mea, a fost fix ce trebuie”, a mai povestit WRS.