Cine este de fapt Ada, noua iubită a lui Dinu Maxer. Ce jenant! Cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi

28 apr. 2023
Cine este de fapt Ada, noua iubită a lui Dinu Maxer. Ce jenant! Cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel și continuă să locuiască în același bloc tocmai pentru a nu le perturba echilibrul copiilor. În rest, fiecare pare că și-a refăcut deja viața. Cel care s-a expus cel mai mult este artistul.

Acesta are deja o nouă iubită, Ada, de doar 29 de ani. Dinu Maxer are 48 de ani, iar fosta soție Deea are 33 de ani, semn că mereu i-au plăcut femeile mult mai tinere, pe care să le poată domina. Un pic jenant pentru orice bărbat. Psihologii spun că asta arată o lipsă de încredere în propria persoană.

Înainte el a avut o relație și cu Nicoleta Luciu, ceea ce l-a păstrat mult în atenție publicului. Ulterior a dispărut din prim plan.

Cine este Ada, noua iubită a lui Dinu Maxer

Dinu Maxer s-a afișat deja cu Ada, deși nici bine nu s-a uscat cerneala de pe actul de divorț. Tânăra a mai fost căsătorită și a divorțat în urmă cu un an după șase ani de căsnicie. Ea deține un salon de înfrumusețare și se ocupă cu punerea de gene false, iar afacerea ei este una prosperă.

„Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumătate și este mai greu”, a spus Dinu Maxer.