Cine este de fapt Andrei Neagu de la Survivor România. Războinicul ascunde un mare secret. Detalii incendiare ies la lumină

18 ian. 2023
Cine este de fapt Andrei Neagu de la Survivor România. Războinicul ascunde un mare secret. Detalii incendiare ies la lumină

Andrei Neagu a avut și el șansa de a participa la Survivor România 2023. Iată însă că după doar câteva ediții, Războinicul a ajuns să fie propus spre eliminare, alături de colega sa, Alexandra Porkolab.

Deși spera să dea tot ce are mai bun în Republica Dominicană, se pare că Andrei Neagu a cam întâmpinat dificultăți și iată-l acum, ajuns să fie propus spre eliminare.

Cine este însă Andrei Neagu? Spre deosebire de alți concurenți, Războinicul are un CV cât se poate de bogat. Acesta este actor, dar a mai fost și agent imobiliar.

Cât despre studii, Andrei Neagu efectuează studii în domeniul arhitecturii, drept urmare, putem spune că este o persoană cât se poate de complexă.

Ce studii are Andrei Neagu de la Survivor România

El a urmat cursurile Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, iar acum este student la UAUIM (Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București).

Războinicul de la Survivor România este din Constanța, are 24 de ani, iar conform descrierii sale de pe Facebook, este o persoană cât se poate de implicată, care reușește să se împartă în nenumărate proiecte.

De asemenea, Andrei Neagu crede în alegeri și astfel a decis să ofere cât mai multe, din fiecare.

”Numele meu este Andrei Stefan Neagu si am 24 de ani. Sunt o persoana super implicata si ma impart in foarte multe proiecte care imi ofera satisfactie si linistea ca ceea ce dau mi se va intoarce candva. Pe langa proiectele de arhitectura imi aloc mult timp pasiunii mele pentru actorie ajungand sa creez din asta un stil de viata!

Si la fel ca in celelalte proiecte nu incerc sa arat o idee ci un vis, autentic. Sunt super incantat de alegerile facute de pana acum, insa lasand entuziasmul la o parte, ma bucur ca am primit atat de multe, iar datoria mea/ alegerea mea este sa ofer si mai multe!”, se descria el pe Facebook, în anul 2021.