Cine este de fapt Nina Hariton, prima femeie din istoria Chefi la Cuțite care a primit cuțitul de aur. Lovitură cruntă pentru PRO TV

31 mart. 2023
Cine este de fapt Nina Hariton, prima femeie din istoria Chefi la Cuțite care a primit cuțitul de aur. Lovitură cruntă pentru PRO TV

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite a debutat în forță la Antena 1. Gina Pistol va fi prezentatoare a show-ului pentru ultima dată, iar producătorii au adus multe elemente noi pentru a ține publicul conectat la emisiune și pentru viitor. Iar rezultatele se văd.

PRO TV a primit o lovitură neașteptată. După ce s-a terminat America Express, conducerea postului spera ca Survivor România să revină pe locul 1 pe toate sectoarele de public, pentru că era lider doar pe cel național, doar că situația s-a agravat. Chefi la Cuțite a reușit să fie numărul 1 pe linie, adică și la nivel național și comercial și urban, ceea ce este un coșmar pentru rivali.

A treia ediție din noul sezon al show-ului gastronomic a venit miercuri seară și cu o premieră: Nina Hariton a obținut cuțitul de aur, fiind prima femeie din istoria emisiunii care a primit acest verdict.

Cine este Nina Hariton de la Chefi la Cuțite

Momentul jurizării a fost cu atât mai special cu cât toți cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, i-au oferit cuțitul de aur, Nina Hariton alegând să facă parte din echipa lui Chef Sorin Bontea. ”Am avut foarte mari emoții azi, dar când mi-au dat Chefii cuțitele, am fost șocată. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă”, a declarat Nina, care a studiat gastronomia franceză la Paris, unde a și lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine.

Sezonul 10 a fost câștigat tot de o concurentă care locuia în Franța și care gătea pentru românii de acolo. Este vorba despre Florica Boboi, care a făcut parte la final din echipa lui chef Sorin Bontea.