Cine este iubitul celebrei Andreea Antonescu? Acesta este cunoscut în lumea mondenă și prieten cu Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan

22 mart. 2021
Cine este iubitul celebrei Andreea Antonescu? Acesta este cunoscut în lumea mondenă și prieten cu Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan

După despărțirea trupe Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au construit cariere solo, însă doar prima dintre acestea s-a bucurat de mare succes. Mai mult decât atât, Andreea Bălan s-a impus pe piață și ca o foarte bună dansatoare, ea devenind o artistă cu show complet.

Andreea Antonescu a dispărut o bună perioadă din peisajul monden. Ea s-a căsătorit în anul 2011 cu omul de afaceri Traian Spak și împreună au o fetiță, Siena. Acesta s-a mutat aproape complet în SUA, în timp ce artista și-a dorit să rămână în România. După numeroase zvonuri cu privire la divorț, în cele din urmă acestea s-au și adeverit.

Cine ar fi noul iubit al Andreei Antonescu

Așa că de ceva timp, Andreea Antonescu este o femeie liberă. Și după ce a încercat mai multe relații pasagere, se pare că aceasta s-ar fi oprit în brațele lui Dragoș Borcănea, un prieten bun al lui Tiberiu Argint, iubitul Andreei Marin. Cu toate acestea, artista neagă relația și spune că deși au petrecut timp împreuna și au multe pasiuni comune nu formează un cuplu.
„Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună”, a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro.
Dragos Borcănea are 34 de ani și este fotograf, dar unul foarte cunoscut în peisajul monden. Acesta participa cam la toate evenimentele din showbiz, de aceea și are notorietatea mare printre divele de Dorobanți.

Andreea Antonescu a sunat la 112 să spună că fostul iubit a sechestrat-o în casă

Andreea Antonescu se află acum în Republica Dominicană și participă la Survivor România. Ea face parte din echipa Faimoșilor, dar colegii vor să o elimine din competiție din cauza performanțelor sportive extrem de slabe.

În anul 2019, Andreea Antonescu avea o relație cu Ștefan Manolache, un reporter de la Antena 1. Între cei doi a fost o relație intensă și tumultoasă. La un moment dat, artista a sunat la 112 să spună că iubitul ei a secheastrat-o în casă. Ulterior lucrurile s-au calmat și cei doi s-au despărțit.