Cine este iubitul Faimoasei Laura Giurcanu de la Survivor România. Detalii picante despre trecutul tânărului

06 feb. 2022
Cine este iubitul Faimoasei Laura Giurcanu de la Survivor România. Detalii picante despre trecutul tânărului

Laura Giurcanu este una dintre Faimoasele de la Survivor România care vrea să plece acasă cu premiul cel mare. Puțini știu însă detalii despre viața amoroasă a acesteia.

Laura Giurcanu este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România. Emisiunea Next Top Model a lui Cătălin Botezatu a fost cea care i-a deschis drumul spre celebritate, iar de atunci, Faimoasa a primit nenumărate propuneri pentru colaborări, drept urmare, acum participă la super show-ul Survivor România.

Chiar dacă pe plan profesional, Laura Giurcanu se poate declara o tânără împlinită, iată că plan amoros lucrurile nu i-au mers așa cum spera, cel puțin până acum.

Laura Giurcanu formează un cuplu cu Cesar Bitlan. Cei doi s-au logodit în anul 2019, însă până atunci, relația lor a fost una destul de tumultoasă. Deși de la distanță păreau cuplul perfect, în interior era o adevărată dramă.

S-au despărit și s-au împăcat de nenumărate ori, iar în unul dintre momentele sale de sinceritate, Laura Giurcanu a vorbit despre calvarul pe care l-a trăit. Faimoasa de la Survivor România mărturisea că iubitul ei, Cesar Bitlan a înșelat-o la câțiva metri de ea, iar ulterior, aceasta a văzut și o fotografie cu iubtul ei și o altă tânără.

Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi.

Laura Giurcanu a fost înșelată de iubitul ei

Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfect, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, mărturisea Laura Giurcanu.

După cele întâmplate atunci, Laura Giurcanu era hotărâtă să se despartă de iubitul ei asta a și făcut, cel puțin o scurtă perioadă de timp. A fost marcată de eveniment, a avut nevoie de timp pentru a-și vindeca durerea, însă iată că dragostea i-a adus din nou împreună, drept urmare, Faimoasa de la Survivor România pare mai fericită ca niciodată.

”Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei” , mai povestea vedeta când a aflat că a fost înșelată.