Cine este Jenna Ortega, actrița care o interpretează pe Wednesday în celebrul serial de pe Netflix. Ce vârstă și ce înălțime are aceasta

08 dec. 2022
Cine este Jenna Ortega, actrița care o interpretează pe Wednesday în celebrul serial de pe Netflix. Ce vârstă și ce înălțime are aceasta

Jenna Ortega este acum în atenția presei de pretutindeni, după ce actrița a interpretat rolul principal în noul serial de pe Netflix numit ”Wednesday”. Chiar dacă actrița face o treabă perfectă în serial, se pare că fanii Familiei Addams nu sunt chiar așa de impresionați de noul TV show.

Se poate ca mulți să nu fi știut de Jenna Ortega până acum, însă actrița, în vârstă de 20 de ani, joacă în filme de la 9 ani. Aceasta a jucat în mai multe filme, precum și în ”Scream”, acesta fiind filmul care i-a și adus rolul pe care îl joacă acum pe Netflix.

Noul serial Netflix începe cu Wednesday, acum o adolescentă interpretată de Jenna Ortega, mărșăluind pe holurile viu colorate ale liceului Nancy Reagan pentru a se răzbuna sângeros pe sportivii batjocoritori.

Pe urmele versiunii interpretate de Christina Ricci în filmele lui Barry Sonnenfeld din 1991 și 1993, Wednesday sumbră a lui Ortega este la fel de magnetică.

Pe măsură ce planul ei mârșav se desfășoară, își lasă stoicismul ei, altfel determinat, să se rupă cu un fior de satisfacție, și este imposibil să nu simți același lucru în timp ce Ortega o face perfect.

În acest moment, nu este greu de observat legătura dintre acest serial și adaptările din trecut ale Familiei Addams și de ce nimeni altul decât Tim Burton a venit în televiziune pentru a regiza noul capitol al lui Wednesday.

Fanii Familiei Addams nu sunt impresionați de noul serial, chiar dacă Jenna Ortega joacă perfect

Actrița cu o înălțime de 1.55 m nu a reușit să-i facă pe vechii fani ai Familiei Addams să se bucure de noul serial, cu toate că ea, precum și restul actorilor, joacă extrem de bine. Motivul a fost explicat chiar de către publicația Variety, care spune că povestea lui Wednesday se transformă în ceva prea tipic pentru Netflix în momentul în care părinții acesteia, Morticia și Gomez Addams, interpretați de Catherine Zeta-Jones și Luiz Guzman, o trimit la misterioasa Academie Nevermore.

Nevermore, cu drama sa din internat și cu o înclinație gotică, pare a fi o încrucișare de laborator între „Harry Potter” și „Chilling Adventures of Sabrina”.

Wednesday, acum o scriitoare aspirantă de romane polițiste, își petrece zilele rezolvând mistere previzibile, alături de șeriful aspru al orașului (Jamie McShane) și navigând printre afecțiunile concurente ale colegului de clasă încruntat Xavier (Percy Hynes White) și ale orășeanului timid Tyler (Hunter Doohan).

Triunghiurile amoroase devin, într-adevăr, o temă recurentă, între ping-pong-ul ei între acei băieți nesemnificativi, Bianca care se frământă din cauza interesului lui Xavier pentru Wednesday și un flashback cu adevărat ciudat la zilele lui Gomez și Morticia din Nevermore.

În ciuda interpretării fantastice a lui Jenna Ortega și a implicării active a lui Burton, „Wednesday” în ansamblu nu reușește niciodată să capteze ceea ce a făcut ca „Familia Addams” să fie atât de ciudat din punct de vedere visceral, și nici nu este pe jumătate la fel de impresionant din punct de vedere vizual, scrie sursa anterior citată.