Cine este noul iubit al celebrei Andreea Bălan? Este acum coleg cu ea la America Express! Este surpriza anului

18 ian. 2023
Cine este noul iubit al celebrei Andreea Bălan? Este acum coleg cu ea la America Express! Este surpriza anului

A început în forță noul sezon Asia Express, denumit acum America Express. Prezentatoare este tot Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol, dar mult în prim plan în această ediție este Andreea Bălan. Artista este principalul pilon de audiență în momentul de față și comunicarea este mult bazată pe ea.

Ca și Lidia Buble în ediție trecută, Andreea Bălan își dorește foarte mult să-și găsească un iubit și să se căsătorească din nou, după divorțul cu scandal de George Burcea. Până acum nu prea se pare că a avut succes, dar dorința ei este mare și expusă peste tot.

Un mesaj al colegului său de la America Express, Nelu Cortea a atras atenție tuturor. Comediantul a spus că o place foarte mult pe vedetă, iar de aici doar un pas până la speculații. Un video pe Youtube i-a determinat pe fani să crească că acesta este noul ei iubit.

Declarații de dragoste pentru Andreea Bălan

„Îmi place foarte mult de Andreea Bălan este una dintre cele mai luptătoare și ambițioase femei. Nu m-a obligat să zic aceste lucruri pe cameră. Mulțumim că exiști Andreea Bălan! Am avut nevoie de ajutorul tău.”, a mărturisit Nelu Cortea pe pagina de Tik-Tok a Andreei Bălan.

Colegul lui de echipă de la America Express, Cătălin Bordea nu s-a lăsat mai prejos și a adăugat și el câteva cuvinte de laudă adresate vedetei, spuse în glumă desigur.

„Eu vreau să mă mut într-un oraș în care Andreea Bălan e primar. Votați Andreea Bălan! Andreea e schimbarea! Am avut nevoie de ajutorul tău.”, a specificat Cătălin Bordea pe Tik-Tok.