Cine este noul iubit al celebrei Denise Rifai? Vedeta Kanal D este pregătită să aibă un copil cu el

12 nov. 2021
Cine este noul iubit al celebrei Denise Rifai? Vedeta Kanal D este pregătită să aibă un copil cu el

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, însă nici până acum publicul nu a aflat dacă într-adevăr, vedeta Kanal D este singură, sau are pe cineva important în viața ei.

Când vine vorba de viața ei privată, în special cea sentimentală, Denise Rifai este mai reținută. Nu vorbește prea mult despre, lucru care stârnește mari curiozități, în special în lumea mondenă.

Vedeta Kanal D spune că își dorește să aibă o familie însă nu vrea să grăbească lucrurile prea mult. Denise Rifai așteaptă să fie surprinsă de viață, primind cu bucurie ce va urma. Cu toate astea, vedeta speră să se căsătorească, iar când se va întâmpla asta, va purta cel puțin trei rochii de mireasă spune ea.

Visul meu a fost mereu să am o familie. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă, cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni. Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin”, a mărturisit Denise Rifai, pentru fanatik.ro.

Denise Rifai are sau nu un iubit?

Mulți se întreabă cine ar putea fi bărbatul care ar putea să o impresioneze pe Denise Rifai. Să fie cel blond cu ochii albaștrii despre care vorbea ea la un moment dat? Vedeta a încercat să evite subiectul atunci când a fost întrebată de jurnaliștii de la fanatik.ro în legătură cu relația pe care o are, mărturisind că pur și simplu este o persoană împlinită, care duce o viață frumoasă. Ea are un nou iubit, dar evită să-i spună numele și asta pentru că ar fi un personaj destul de controversat, spun sursele ShowBlitz.ro. Dar este celebru și mai în vârstă decât ea.

”Viața mea personală îmi doresc să o țin doar pentru mine. Sunt convinsă că înțelegeți această opțiune și vă mulțumesc pentru asta. Ce pot să spun e că mă simt bine, am o viață frumoasă, împlinită. Și cu siguranță putem vorbi despre lucruri generale”, a spus ea.

Dacă vă întrebați ce calități trebuie să aibă bărbatul perfect pentru Denise Rifai, ei bine, vedeta spune că vrea un partener inteligent pe care să îl admire și care la rândul său să îi dea încredere în momente importante. Denise Rifai recunoaște că este o femeie independentă, motiv pentru care are nevoie de un partener pe măsura caracterului ei.

Cum arată bărbatul perfect

”Ai spus bine „perfect pentru Denise”, pentru că fiecare femeie își dorește acel bărbat care pe ea ar împlini-o; poate că același bărbat nu ar fi pe placul altei femei. Eu îmi doresc mult ca bărbatul de lângă mine să fie foarte inteligent, să îl admir și să îmi dea acea încredere că vom fi alături în momente importante.

Sunt o femeie independentă, pe picioarele ei, pragmatică, pot face față multor situații dificile de una singură, nu despre asta este însă vorba, ci despre a avea alături un partener pe măsură”, a mai povestit Denise Rifai, care a mai adăugat că și-ar dori să aibă și copii alături de viitorul ei soț, în special un băiat.

”Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat”, a mai povestit vedeta.