Cine este noul iubit celebru al Claudiei Pătrășcanu? Bărbatul este însurat, iar Gabi Bădălău a făcut totul public. Este scandal monstru

10 nov. 2022
Cine este noul iubit celebru al Claudiei Pătrășcanu? Bărbatul este însurat, iar Gabi Bădălău a făcut totul public. Este scandal monstru

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău au divorțat într-un final după mai mulți ani plini de scandaluri și atacuri publice la adresa amândurora. Acum, fostul soț al brunetei scoate la iveală motivul pentru care aceasta nu dorește să se mute la București alături de copii.

Cu toate că au divorțat, scandalul continuă între cei doi și asta din cauză că artista nu dorește să se mute la București cu cei doi copii ai ei. Gabi Bădălău spune că se va ocupa complet de partea materială, însă Claudia Pătrășcanu pare mai hotărâtă ca oricând să nu asculte niciun cuvânt de-al fostului ei soț.

„Eu zic să ne mutăm la Hong Kong (…) Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei.

Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alegeți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a spus omul de afaceri.

Claudia Pătrășcanu, o nouă relație cu un bărbat însurat

Gabi Bădălău spune despre Claudia Pătrășcanu că nu dorește să se mute în București deoarece are o relație cu un bărbat însurat din Constanța.

„Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu. Are pe cineva, unu însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a mai spus omul de afaceri despre Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

El a mai spus că este dispus să facă mai multe pentru ca cei doi copii să fie alături de el și să le fie bine.

„Nici măcar casa nu o iau pe numele meu, ci pe numele ei, dar să nu o vândă, bineînțeles. Găsim o clauză la un avocat, la un notar, plătesc eu școlile și absolut tot.

În București, Pipera, în zona de nord, unde vrea ea. Să intre pe un site de specialitate, să-și ia o casă și mergem împreună la vizionări și am cumpărat-o.

Vrea copiii la școală la Cambridge, la școala francează, imediat mă duc și plătesc un an pentru ambii copii. Îi plătesc bone, întreținere și îi dau și bani de cheltuială, atât vreau, să am copiii lângă mine. Ce e anormal ca îmi doresc asta, că lupt pentru copiii mei”, spune acesta.