Cine este noul iubit celebru al Elenei Băsescu? El este însurat, dar EBA nu se mai ascunde. Nimeni nu se aștepta la un astfel de cuplu

15 oct. 2022
Cine este noul iubit celebru al Elenei Băsescu? El este însurat, dar EBA nu se mai ascunde. Nimeni nu se aștepta la un astfel de cuplu

La 42 de ani, Elena Băsescu continuă să arate superb. Fiica fostului președinte Traian Băsescu se preocupă foarte mult de aspectul fizic și continuă să trăiască viața la intensitate maximă. Cu toate că are trei copii, pe care nu-i neglijează deloc, ea are timp și de iubire.

După mariajul eșuat cu Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda, EBA părea că și-a găsit liniștea în brațele lui Cătălin Gheorghe, zis Tomată. Deși el era mult mai tânăr decât ea, relația a rezistat foarte bine o perioadă și din povestea lor de iubire a rezultat și o fetiță. Doar că la scurt timp după ce a născut a treia oară, Elena Băsescu a decis că vrea să fie din nou singură.

Și nu a mai fost văzută în compania niciunul bărbat până acum, când jurnaliștii de la CanCan au surprins-o în brațele unui bărbat celebru și bogat, dar însurat.

Cine este noul iubit al Elenei Băsescu

Este vorba despre omul de afaceri George Stanciu, fost consilier în Consiliul Local al municipiului Ploieşti. Acesta a mai fost căsătorit de două ori și se pare că pentru EBA și-a dat afară din casă actuala soție, pe Cristina Alexandra Iordache.

Prima lui soție a fost Iulia, fiica lui Emil Calotă, cel care a condus în trecut Ploieștiul. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată, dar au divorțat. După separare, George Stanciu și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Cristina Alexandra Iordache, care are o soră, pe nume Laura Maria, nimeni alta decât soția lui Bujor Sion, cunoscut publicului ca fiind „copilul de suflet al lui Ion Iliescu”.

George Stanciu a fost fotografiat de paparazii CanCan alături de EBA într-un restaurant de lux din Capitală. Bărbatul a băut atât de mult, încât a fost nevoie ca un prieten să-l ajute să ajungă la mașina mezinei lui Traian Băsescu, care nu-și mai ascunde actuala relație.