Cine este românul care joacă cel mai important rol din Wednesday, serialul fenomen de pe Netflix unde apare și George Burcea? Nimeni nu a știut despre el

30 nov. 2022
Cine este românul care joacă cel mai important rol din Wednesday, serialul fenomen de pe Netflix unde apare și George Burcea? Nimeni nu a știut despre el

Serialul Wednesday, cel care este în top la momentul actual pe Netflix, a fost filmat în România. Mai mult, din distribuția filmului fac parte și doi români. Este vorba despre George Burcea, cel care-l joacă pe Lurch Addams, dar și despre un alt personaj la care nimeni nu se aștepta.

Celălalt personaj din noul serial de la Netflix care este interpretat de un actor român este Thing sau Mână așa cum este cunoscut în limba română. Personajul este interpretat de ploieșteanul Victor Dorobanțu.

Acesta a fost prezent în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, acolo unde a povestit experiența pe care a avut-o pe platourile de filmare.

„Am înțeles că a fost o căutare destul de mare în mai multe țări pentru rolul ăsta. Când a venit regizorul în România, sunt sigur că a căutat aproape toți magicienii de la noi din țară. Eu, la rândul meu, sunt tot magician. Nu o să mă las niciodată de spectacolele mele de magie. Au căutat un actor care să aibă dexteritatea și personalitatea mâinii. A fost o serie de castinguri în care ni se spunea să trecem prin mai multe emoții cu mâna: arată-mi cum arată mâna ta îndrăgostită”, a declarat Victor Dorobanțu, actorul din noul serial numit ”Wednesday”, care poate fi vizualizat pe Netflix.

Cum a ajuns Victor Dorobanțu să joace în serialul ”Wednesday”

Regizorul serialului de pe Netflix, Tim Burton, a oferit un interviu pentru urban.ro în care a povestit că Victor Dorobanțu este un actor complet și că nu a fost distribuit în serial doar pentru mâna lui.

„Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Am făcut audiții ca pentru oricare actor din poveste, i-am pus pe toți să vorbească prin mâinile lor.

Iar el are o structură, o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte.

E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta. A fost minunat că l-am găsit exact așa cum îmi imaginam că trebuie să fie The Thing și că era acolo lângă noi, în România”, a povestit Tim Burton.