Cine este și ce se ocupă, de fapt, fiica lui chef Florin Dumitrescu? Superba Ava face furori peste tot

01 dec. 2022
Cine este și ce se ocupă, de fapt, fiica lui chef Florin Dumitrescu? Superba Ava face furori peste tot

Florin Dumitrescu se poate declara un om împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie superbă, ca să nu mai vorbim de cariera sa de succes din televiziune.

Pe lângă faptul că este jurat la Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu este și un tată extrem de bun. Acesta este căsătorit cu marea sa iubire, Cristina, care i-a dăruit doi copii.

Florin Dumitrescu are două fetele pe nume Ava Elisabeta și Mia Victoria. Constant, mama celor două postează fel de fel de clipuri video iar cu această ocazie am aflat și care sunt pasiunile acestora.

Ava Elisabeta este fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu. Aceasta are nouă ani, însă s-ar părea că știe deja ce vrea să pleacă mai departe.

Cristina, soția lui Florin Dumitrescu a publicat un clip video pe rețelele de socializare în care aceasta cântă la pian, iar cei doi părinți se bucură de moment.

Ce pasiuni are fiica lui Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite

Iar pasiunea pentru muzică nu este singura. Ava este pasionată și de gastronomie, semn că l-a urmărit bine pe tatăl ei în bucătărie.

Recent, Florin Dumitrescu și soția sa au distribuit mai multe imagini în care micuța își ajuta tatăl în bucătărie și nu e prima oară când se întâmplă acest lucru.

Nu ar fi exclus deci, ca măcar una din fiicele lui Florin Dumitrescu să își dorească fie o carieră artistică, fie una în gastronomie. Oricum ar fi, au de unde alege.

Cristina, soția bucătarului este jurnalist și de asemenea a urma și niște cursuri pentru a găti dulciuri raw-vegane, în Tim pace despre Florin Dumitrescu știm deja multe lucruri.

Să nu mai vorbim și de faptul că cei doi s-au cunoscut într-un restaurant, semn că ”delicatesele culinare” au reușit să îi apropie mai mult decât ar fi crezut, pentru că de atunci nu s-au mai despărțit niciodată.