Cine este și cum arată Anca, sora secreta a lui Răzvan Simion? De ce o ține ascunsă matinalul de la Neața

06 nov. 2021
Cine este și cum arată Anca, sora secreta a lui Răzvan Simion? De ce o ține ascunsă matinalul de la Neața
Sursa foto: Instagram

Poate puțini știu că Răzvan Simion are o soră „secretă” care este stabilită în Germania. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost mereu discret față de aceasta, dar relația lor este una foarte bună. Tatăl lui Răzvan este acela care face destul de des naveta în Germania pentru a-și vedea fiica.

Chiar dacă Răzvan și Anca, sora sa din Germania se văd destul de rar, prezentatorul este foarte atașat de aceasta. Deși Răzvan Simion nu o vizitează așa des, tatăl său, Valerian, merge destul de des în Germania pentru a o vedea pe Anca. De multe ori, Mariana, partenera sa de viață îi este alături în aceste călătorii.

Răzvan nu s-a afișat public și nu a vorbit despre sora sa și nici ea, nefiind o persoana publică a preferat să fie discretă și să aibă o viață privată. Chiar și așa, Anca i-a fost de multe ori alături cu gânduri bune și sfaturi fratelui ei atunci când acesta a trecut prin momente dificile în viață. După despărțirea de Lidia Buble ea a fost alături de el cu sfaturi și încurajări.

De asemenea, Anca a păstrat legătură bună cu fosta soție a lui Răzvan, Diana, cu care prezentatorul matinalului de la Antena 1 are doi copii.

Anca, sora lui Răzvan Simion.

Petrecere mare la onomastica fiului său

Weekendul trecut, fiul lui Răzvan a împlinit 13 ani, iar invitați de cinste au fost chiar el și actuala sa iubită, Daliana Răducanu, care au mers la Timișoara, acolo unde locuiește Diana cu noul ei soț. Aceștia i-au dus un cadou mult visat adolescentului, o motocicletă pe măsura lui. Petrecerea a fost una pe cinste, în care toată lumea a zâmbit, după cum o arată fotografiile de pe Instagram.

În ciuda faptului că fosta sa soție, Diana, nu s-a înțeles niciodată cu Lidia Buble, se pare că se înțelege de minune cu Daliana.

Răzvan Simion și Lidia Buble au format un cuplu solid timp de aproximativ cinci ani. Toată lumea credea că cei doi vor merge la altar, iar la un moment dat vorbeau chiar și de un bebeluș. Subit relația s-a rupt, fără ca motivul real să fie vreodată făcut public. S-a vorbit la un moment dat despre infidelitatea ei.