Cine este și cum arată iubita secretă a celebrului Carla’s Dreams. Este superbă și a apărut de multe ori cu BRomania

18 sept. 2021
Cine este și cum arată iubita secretă a celebrului Carla's Dreams. Este superbă și a apărut de multe ori cu BRomania

Carla’s Dreams a cunoscut succesul în urmă cu mai bine de zece ani, după ce a colaborat cu INNA pentru o piesă, care a devenit rapid un hit. Au urmat apoi multe colaborări și concerte pe bandă rulantă. Solistul trupei a decis să-și păstreze identitatea ascună, ca parte a strategiei de marketing, dar mulți îi știu deja chipul.

Cu toate acestea, Carla’s Dreams continuă să se afișeze la televizor și în spectacole cu chipul pictat. Asta nu-i oprește pe paparazzii să fie pe urmele lui tot timpul. Astfel au aflat cine este iubita lui sau cine era, pentru că faimosul moldovean nu este tocmai un bărbat foarte stabil.

El a mai fost căsătorit în trecut, dar a divorțat după cinci ani de căsnicie pentru că soția lui era supărată că stă mai tot timpul plecat. Acesta este o femeie de afaceri renumită din Republica Moldova. În anul 2017, divorțul s-ar fi finalizat, iar artistul s-ar fi refugiat în brațele altor femei.

Cine este femeia care l-ar fi vrăjit pe Carla’s Dreams

Totuși una i-a atras mai multe atenția. Este vorba despre Andra Mirona Axentoi. Aceasta este fotomodel și actriță și a terminat Facultatea de Jurnalism la Universitatea Spiru Haret. Ea a apărut în multe clipuri alături de BRomania, vlogger și influencer, venit în România, după mai mulți ani în care a studiat piața din SUA.

Foto: Facebook Andra Mirona Axentoi

Andra Mirona Axentoi a fost văzută de multe ori cu Carla’s Dreams și părea extrem de îndrăgostită de acesta. El în schimb a afișat un aer indiferent în imaginile surprinse de paparazzii, dar cert este că a fost singura femeie cu care și-a asumat totuși o relație după divorț.

Acum Carla’s Dreams a semnat un contract foarte profitabil cu PRO TV, după ce a colaborat cu Antena 1 pentru X-Factor în trecut. El este jurat la SperStar România și în cea de-a doua ediție a Masked Singer a fost demascat, el afându-se sub masca Emoji Smiley.

Prestația lui a fost impresionantă, dar publicul a decis să-l scoată din comeptiție prematur. El rămâne, însă un om de bază în echipa SuperStar, emisiune care imită American Idol.