Cine este sora iubitei lui Laurențiu Reghecamf? Motivul pentru care Corina Caciuc nu vrea să-i pronunțe nici numele

08 nov. 2021
Cine este sora iubitei lui Laurențiu Reghecamf? Motivul pentru care Corina Caciuc nu vrea să-i pronunțe nici numele
Corina Caciuc Bilcon și Laurențiu Reghecamf Foto: FANATIK.RO

În urmă cu aproximativ o lună, un anunț monden zguduia lumea showbiz-ului. Laurențiu Reghecamf are o iubită tânără și frumoasă, cu care locuiește de luni bune la Craiova, loc unde și antreneaza. Mai mult decât atât, aceasta este și însărcinată și în câteva luni va naște o fetiță.

Corina Caciuc cunoscută și ca Bilcon l-a cunoscut pe Reghe în Dubai. Aceasta susține că a fost studentă acolo și apoi și-a deschis un salon de beauty. De mai bine de un an, ea are și o firmă, unde asociat este și Luca Reghecamf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecamf.

Corina Caciuc a transmis pe surse că are și un master la Cambridge, dar noi nu am găsit informații la prestigioasa universitate în acest sens. Iubita lui Laurențiu Reghecamf a trimis multe notificări avocațiale, invocând GDPR-ul, pentru a nu se mai scrie despre ea. Însă a vizat doar anumite publicații, nu și Fanatik sau CanCan, unde informația a putut fi controlată.

Legea GDPR arată clar că atunci când o persoană devine publică, un jurnalist poate scrie despre ea. Iar în momentul în care Corina Caciuc a acceptat ca pe CanCan să apară știri de tip paparazzi cu ea și a furnizat către Fanatik, informația că este o tânără frumoasă din Deva, în vârstă de 29 de ani, a devenit persoană publică.

Cine este sora Corinei Caciuc Bilcon

Ea este iubita sau amanta lui Laurențiu Reghecamf, cum o numeșete Anamaria Prodan, care a fost inclusiv protagonistul unui reality show, împreună cu soția sa. Cei doi s-au expus enorm mediatic și au câștigat multe contracte de imagine.

Corina Caciuc provine dintr-o familie simplă din județul Botoșani, scrie ProSport. Aceștia s-au mutat la Deva ulterior. Au două fete, pe frumoasa iubită a lui Reghe și pe sora mai mare a acesteia.

Corina Caciuc a dorit să-și protejeze famila și a rugat toată presa să nu mai publice fotografii cu ei, iar noi îi vom respecta decizia. Ea nu a dorit să spună niciun cuvânt nici despre sora ei. Totuși în presă există deja câteva informații. Aceasta este o femeie liniștită, căsătorită, cu doi copii și cu un job decent și stabil.