Cine este tatăl adevărat al Ginei Pistol? Bărbatul nu a dorit să o mai recunoască

25 sept. 2021
Cine este tatăl adevărat al Ginei Pistol? Bărbatul nu a dorit să o mai recunoască
Gina Pistol și Smiley

La 40 de ani, Gina Pistol a reușit să-și clădească familia la care a visat toată viață. Are o relație stabilă cu Smiley, locuiesc împreună într-o vilă luxoasă și din luna februarie s-au îmbogățit cu o fetiță superbă, căreia i-au pus numele Josephine.

Pentru Gina Pistol este foarte importantă familia. Părinții ei au divorțat când ea avea doar șase ani, iar aceștia s-au luptat pentru custodia ei. Într-un final a rămas la mamă, iar tatăl a ales să-și petreacă restul zilelor alături de o altă femeie.

Vedeta spune că aceasta era agresivă cu ea, în condițiile în care mama ei nu o lovise niciodată. A suferit mult și i-a lipsit tatăl din viața ei. Acesta a iubit-o în primii ani, atât pe ea, cât și pe fratele ei, dar apoi a dispărut complet. Efectiv nu a mai dorit să-i recunoască și nu l-a mai interesat nimic din ceea ce fac ei.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Mărturiile dureroase ale Ginei Pistol

Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a spus Gina Pistol în podcastul lui Mihai Morar.

Iubita lui Smiley a dezvăluit că în prezent nu are niciun fel de relație cu tatăl său. Acesta s-a recăsătorit și mai are doi băieți, practic frații ei vitregi. Dar nu păstrează legătura.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a mai spus Gina Pistol.