Cine se ascunde de fapt în spatele măștii lui Carla’s Dreams? Suma enormă pe care o cere artistul pentru o singură oră de cântatSuma enormă pe care o cere

05 nov. 2021
Cine se ascunde de fapt în spatele măștii lui Carla’s Dreams? Suma enormă pe care o cere artistul pentru o singură oră de cântatSuma enormă pe care o cere

Carla’s Dreams a ajuns foarte popular în România după ce a scos un super hit cu INNA. Inițial era o trupă cu mai mulți băieți, dar în prim plan a fost mereu solistul, despre care se spune că ar fi Andrei Țăruș, originar din Republica Moldova și care a cântat înainte într-o altă formație.

Treptat Carla’s Dreams a rămas doar un singur om. Își spune Sergiu, dar acesta nu pare a fi numele lui real. Ascunderea identității face parte din marketingul lui de artist și chiar dacă este foarte dificil să apară mereu mascat, cu mănuși și îmbrăcat cu un hanorac cu glugă pe cap, face parte din show.

Carla’s Dreams are în jur de 38 de ani și nu este căsătorit, conform surselor ShowBlitz.ro. Acesta are contract cu Global Records, casa de discuri a lui Lucian Ștefan și a INNEI și continuă să fie unul dintre cei mai iubiți artiști din România.

Ce tarif are Carla’s Dreams pentru un concert de o oră

După ce o perioadă de timp a fost jurat la X-Factor și a avut contract cu Antena 1, acum a trecut la PRO TV și îi jurizează pe tinerii concurenți de la SuperStar România, alături de Raluka, Smiley și Marius Moga.

Chiar dacă pandemia i-a afectat pe toți artiștii, Carla’s Dreams continuă să rămână destul de scump. În trecut se ajunge și la 15.000 de euro per concert, adică pentru o singură oră de cântat. Acum fiind singur, onorariul ar mai fi scăzut, însă este negociat la sânge de cei de la Global în funcție de eveniment și cerințe.

În prezent, Carla’s Dreams are un contract foarte bun cu PRO TV pentru emisiunea SuperStar România. El a participat și la Masked Singer, dar a fost eliminat foarte rapid, probabil și din cauza costumului banal. Nu l-a recunoscut nimeni, iar masca lui a fost una de Emoji Smiley.