Cine sunt cei trei chefi de la MasterChef România, de pe PRO TV? Lovitura pregătită pentru cei de la Chefi la Cuțite de pe Antena 1

07 oct. 2021
Cine sunt cei trei chefi de la MasterChef România, de pe PRO TV? Lovitura pregătită pentru cei de la Chefi la Cuțite de pe Antena 1

MasteChef România a fost show-ul culinar cu care PRO TV a făcut senzație. Astfel chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au ajuns adevărate vedete, iar când a apărut un conflict în interiorul trustului aceștia s-au mutat la Antena 1 și practic doar au schimbat numele emisiunii.

Chefi la Cuțite a fost prezentat de Gina Pistol toate sezoanele, cu excepția ultimului, când la final a fost înlocuită de Irina Fodor, pentru că ea urma să nască. Aceasta s-a descurcat foarte bine și a fost ofertată și pentru Asia Express, dar și pentru noul show de pe Antena 1, Chefi fără limite.

PRO TV vrea să dea lovitura cu noua ediție a MasterChef România și au fost contractați trei chefi cu greutate. Deja cunoscutul Chef Joseph Hadad, dar și Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au pregătite multe surprize pentru telespectatori. Se așteaptă ca show-ul culinar să facă cifre mari de audiență și să-i devanseze pe rivalii consacrați deja.

Ce mesaje au transmis cei trei chefi de la PRO TV

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună. Aștept cu nerăbdare să cunosc toți concurenții, să descopăr gusturi și idei, să le văd bucuria din priviri și dorința de a ajunge cât mai departe. Vreau să văd în farfurie creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci și asta doresc să le transmit tuturor concurenților”, a spus Chef Joseph Hadad.

„Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef. Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. De Joseph mă leagă multe amintiri, iar cu Radu am avut chimie de la primele probe pentru filmări. Fiecare dintre noi are abordări diferite ale bucătăriei, așa că tot acest proces va fi foarte interesant atât pentru noi, dar mai ales pentru concurenți”, a transmis Chef Foa.

„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie  perfectă. <> pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune”, a declarat Chef Radu Dumitrescu.

Filmările emisiunii au început, însă nu se știe încă exact când va fi difuzată prima ediție.