Cine sunt de fapt băieții de la UDI Team de la Românii au talent? Motivul real pentru care Dragoș Bucur le-a dat golden buzz tinerilor din Siberia

30 apr. 2022
Cine sunt de fapt băieții de la UDI Team de la Românii au talent? Motivul real pentru care Dragoș Bucur le-a dat golden buzz tinerilor din Siberia

Dansuri populare, teatru dans, interpretări vocale sau cu instrumente sau dansuri contemporane. O seară care le-a avut pe toate! După cum a spus Andi Moisescu la finalul unui număr: ”A fost o poveste completă”. Alături de cei patru super jurați și cei doi îndrăgiți prezentatori, românii au ales să-și încheie săptămâna cu ochii pe PRO TV urmărind o nouă seară a audițiilor.  

Momentele de pe scenă i-au ridicat pe toți cei prezenți în sală în picioare și au demonstrat spectaculozitatea acestui sezon. Printre cei care au venit în fața juraților s-au aflat și cei de la UDI Team care l-au convins pe Dragoș Bucur să ofere și ultimul golden buzz.

Povestea voastră încurajează oamenii să-și folosească jumătatea bună”, le-a spus acesta. Însă, aceștia nu au fost singurii care au obținut aprecierile juraților, alți tineri visători reușind să obțină DA-urile la care sperau și să se califice în următoarea etapă.

Românii au talent, lider de audiență la mare distanță

Ca în fiecare săptămână, show-ul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 34.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.7 puncte de audiență și 14.4% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2.2 milioane de români s-au bucurat de o seară cu super talente, iar în minutul de aur, la ora 22:15, aproape 2.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Au reușit să îi convingă pe jurați și să se califice în următoarea etapă: Călușarii din Brănești, Liu Nan, Gabriela Cristea, Andrei Luca, Georgiana Enică, Bianca Măndescu, Adrian Red, Jokers Crew, Elizabeth Nizza, Duality – Roxana Gurău și Clara Copoț, Școala de Balet Denisse, Maria Corobăianu, Eva Nicolescu, One Line Dance, Elvis Germany și Răzvan Bârsan.