Cine sunt gemenele Dori și Larisa din Casa Iubirii? Sunt efectiv identice! Un singur detaliu le deosebește. Nimeni nu a realizat asta

09 apr. 2022
Cine sunt gemenele Dori și Larisa din Casa Iubirii? Sunt efectiv identice! Un singur detaliu le deosebește. Nimeni nu a realizat asta

Dori și Larisa sunt două dintre concurentele de la emisiunea „Casa iubirii” de la Kanal D. Acestea au venit la emisiune pentru a-și găsi jumătatea. Chiar dacă toată lumea le percepe ca fiind identice, există un singur detaliu care le deosebește. 

Dori și Larisa sunt greu de deosebit, însă gemenele spun că sunt diferite în mai multe privințe. Unul dintre ele este caracterul, însă băieții spun că nu-și pot da seama cine este una și cine este cealaltă deoarece ambele se comportă la fel.

O altă diferență este faptul că una dintre gemene are un mic semn pe frunte, în rest sunt identice.

Dori a povestit că a venit la această emisiune pentru a se îndrăgosti nebunește. Ea spune că a mai avut relații, însă nu s-a îndrăgostit niciodată. Ea pune foarte mult accent pe respect într-o relație și spune că vrea ca partenerul ei să nu fie gelos și să o respecte. De asemenea, ea spune despre ea că este o femeie amuzantă, sociabilă, însă este și foarte încăpățânată.

Ce se va întâmpla dacă Dori și Larisa se vor îndrăgosti de același băiat

Gemenele din emisiunea „Casa iubirii” au aceleași gusturi atunci când vine vorba de băieți, așa că nu este exclus ca acestea să pună ochii pe același concurent. Așadar, Andreea Mantea a întrebat-o pe Dori cum ar reacționa într-o asemenea situație.

Ea a spus că l-ar lăsa pe băiatul respectiv să aleagă între ele două. În plus, având în vedere că acestea au o relație extrem de sudată, așa că băiatul cu care ar urma să fie trebuie să respecte acest lucru și să îi permită să petreacă timp cu sora sa.