Cine va câștiga Eurovision 2022? Pe ce loc ar urma să se claseze în finală România și WRS cu piesa Llamame

14 mai 2022
Cine va câștiga Eurovision 2022? Pe ce loc ar urma să se claseze în finală România și WRS cu piesa Llamame

După trei ani în care România nu a mai reușit calificarea în marea finală a concursului Eurovision, WRS a spart gheața și va urca din nou pe scena din Torino chiar astăzi. Publicul a fredonat împreună cu el refrenul piesei Llamame, care este considerată deja hit.

De altfel, în doar o zi a strâns peste 1 milion de vizualizări și se află pe locul 4 în trending Youtube România. Cu toate acestea, casele de pariuri spun că se va clasa pe ultimul loc în finală.

Cine va câștiga Eurovision 2022

În acest an, marea favorită la câștigarea trofeului este Ucraina și pentru că piesa ar fi vreo capodoperă, ci datorită conflictului militar, care a secerat efectiv țara. Kalush Orchestra, trupa care amestecă muzica folk cu hip-hop-ul, cântă o melodie considerată deja un imn al mamelor care-și protejează copiii de ororile care se întâmplă în țara natală.

A doua șansă la casele de pariuri, cu 11%, o are Marea Britanie, reprezentată de Sam Ryder cu melodia „Space Man”. Topul esre completat de Suedia, cotată 9% (Cornelia Jakobs cu melodia „Hold Me Closer”), Italia – 7% (Mahmood & Blanco cu melodia „Brividi”) și Spania – 4% (Chanel, cu melodia „SloMo”).

Trebuie precizat că Ucraina este cotată cu 57% șanse, iar România și WRS cu sub 1% șanse.