Cine va câștiga Românii au talent și când va avea loc marea finală! Detalii ținute secrete de PRO TV

07 mai 2022
Cine va câștiga Românii au talent și când va avea loc marea finală! Detalii ținute secrete de PRO TV

„Românii au talent” este una dintre emisiunile preferate ale românilor, iar în curând sezonul 12 va lua final. Finalistul va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.

Emisiunea difuzată pe Pro TV în fiecare vineri se va termina în curând, iar atunci vom afla și numele celui care va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro. Marea finală va avea loc pe data de 27 mai, la ora 20:30. Așa cum a fost până acum, marele câștigător va fi concurentul care va obține cele mai multe voturi din partea publicului.

În cele 14 ediții de preselecții au participat sute de concurenți, însă dintre aceștia doar 24 vor apărea în cele două semifinale live ale sezonului 12 de „Românii au talent„.

Dintre acești 24 de concurenți, 10 au primit Golden Buzz, ceea ce i-a trimis automat în semifinale. Ceilalți 14 concurenți vor fi aleși de către jurații și prezentatorii emisiunii.

Amintim că prima semifinală este programată pentru data de 13 mai, la ora 20:30, iar cea de-a doua semifinală este programată pentru data de 20 mai, de la aceeași oră.

Cine va câștiga „Românii au talent”

Cei zece concurenți care au fost trimiși deja în semifinală datorită Golden Buzz-ului sunt Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis, Emanuel Ion și UDI Team.

În fiecare semifinală live vor fi aleși doar cinci concurenți care vor merge în mare finală și care vor avea șansa de a câștiga marele premiu de 120.000 de euro.