Cine va fi dat afară din Casa Iubirii de la Kanal D? Este o surpriză imensă. Andreea Mantea nu s-a mai abținut

10 apr. 2022
Cine va fi dat afară din Casa Iubirii de la Kanal D? Este o surpriză imensă. Andreea Mantea nu s-a mai abținut

A început un nou reality show matrimonial la Kanal D și cu toate că încă nu a devenit lider de audiență, emisiunea promite mult. Deja a trecut o săptămână, iar fanii au început să-și aleagă favoriții. Nu au lipsit nici intrigile din ecuație, iar Andreea Mantea a fost nevoită să intervină de câteva ori pentru a calma spiritele.

Spre deosebire de producția Puterea Dragostei, care se filma în Turcia, aceasta este realizată 100% de Kanal D și pare să fie o combinație între ceea ce este Mireasa de pe Antena 1 acum și Puterea Dragostei. Mult mai inspirat acest format pentru că precedentul era greu de urmărit din cauza țipetelor concurenților, dar și a prezentatoarei Cristina Dorobanțu, care acum a trecut la Știri.

Așadar prima săptămâna în “Casa iubirii” a luat sfârșit și se va încheia cu o gală emoționană ce va fi difuzată duminică, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D! Dragostea deja începe să se înfiripe în casă, băieții le-au făcut deja declarații de dragoste fetelor, au purtat discuții apropiate în Camera Roșie și cei 14 concurenți au început să se cunoască tot mai bine.

În mod normal ar trebui să fie deja eliminări și nominalizări, dar fiind doar prima săptămână, se pare că nimeni nu va fi dat afară din casă. În schimb, Mihai și Cristian sunt pedepsiți deja pentru că au încălcat regulamentul.

Andreea Mantea, sfaturi prețioase pentru concurenți. Mesaje subliminale

Bianca Mitroi, solista de muzică de petrecere, este personajul central din reality show până acum și este de așteptat să primească cele mai multe voturi de la fani. La capătul opus sunt cele două gemene, care chiar dacă reprezintă o pată de culoare, fiind identice, publicul le ia la pachet.

Andreea Mantea le este alături în permanentă tinerilor concurenți de la “Casa iubirii”, iar prezentatoarea le-a oferit încă de la începutul filmărilor sfaturi importante, indemnându-i să fie mai toleranți și să se concentreze pe părțile frumoase din ceilalți.

“A fost o săptămână plină de emoție, în care ați văzut bucurie, tristețe, dar și cum și-au făcut loc și primii fiori ai dragostei. Vine momentul să vorbim despre toate aceste lucruri, să tragem concluziile săptămânii”, a spus Andreea Mantea.

În fiecare Gală a săptămânii, concurenții vor avea ocazia să discute împreună aspecte ce ii vizează direct și, de asemenea, pot viziona imagini unice, momente petrecute în casă, la care nu au fost martori.

Cel mai intens reality show al momentului, “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.