Cine va fi eliminată de la Survivor România între Andreea Moromete și Ștefania Stănilă. Surpriza va fi imensă

10 mai 2023
Cine va fi eliminată de la Survivor România între Andreea Moromete și Ștefania Stănilă. Surpriza va fi imensă

Survivor România a intrat în linie dreaptă și mai este foarte puțin până când sezonul 4 se va încheia. În competiție au mai rămas doar două Faimoase, dar sunt șanse ca din această seară echipa vedetelor să fie reprezentată doar de Carmen Grebenișan. Ștefania Stănilă este propusă spre eliminare alături de Andreea Moromete.

Războinica avea un avantaj foarte mare și se putea salva, datorită unei amulete câștigate, dar a făcut o gafă și a ales să nu o folosească, sperând ca publicul de acasă să o voteze. Lucrurile sunt complicate. Pe rețelele de socializare, ea nu se bucură de o popularitate prea mare și favorită în acest moment al show-ului pare a fi Ștefania Stănilă.

Fosta gimnastă s-a dovedit a fi o sportivă redutabilă și nu se poate spune că a fost nici o prezență fadă în emisiune. Este drept că Andreea Moromete a generat mult mai multe materiale, iar după ce a fost eliminat Robert Muscalu, ea a avut o ieșire care i-a speriat pe mulți.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

Dacă analizăm rețelele de socializare, atunci Ștefania Stănilă ar trebui să fie salvată și astfel s-ar și echilibra balanța la vot. Pentru că în prezent există două tabere în concurs, iar una are mai mulți membrii: Dan Ursa, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag și Andreea Moromete.

Carmen Grebenișan, Ștefania Stănilă și Andrei Krișan formează celălalt grup. Așa că sunt destul de mari șansele ca Andreea Moromete să plece pentru a crește puțin suspansul în ceea ce privește nominalizările, însă nu este exclus ca producătorii să o mai țină în concurs tocmai pentru că aceasta generează totuși multe materiale.

Survivor România a scăzut foarte mult în audiență în ultima perioadă, iar de lunea viitoare va putea fi urmărit, de la 21.30 după Las Fierbinți, serialul fenomen de pe PRO TV, care se află mereu pe locul 1 în preferințele publicului,