Cine va primi toată averea lui Petrică Mîțu Stoian? Regretatul artist era milionar, dar nu avea soție și copii

07 nov. 2021
Cine va primi toată averea lui Petrică Mîțu Stoian? Regretatul artist era milionar, dar nu avea soție și copii

O veste cruntă a întristat sâmbătă seara toată românia. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian a murit la doar 61 de ani, ca urmare a unor complicații suferite post infecția cu coronavirus. După spusele mai multor medici, se pare că acestuia i s-ar fi prescris și un tratament inadecvat și ar fi ajuns la deces din cauza unei supradoze de anti-coagulante.

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți artiști din România și întrega industrie muzicală îl iubea pentru că era un om deosebit de bun. Acesta ajuta pe oricine îi cerea ajutor, iar toți cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

El a fost căsătorit o singură dată, cu singura lui mare iubire, de care a divorțat în anul 2012. Nu aveau copii și a încercat să accepte senin acest lucru. Mereu spune că probabil Dumnezeu nu i-a dat pentru că nu-i plăceau atât de mult cei mici.

Petrică Mîțu Stoian a fost un om bogat încă de dinainte de Revoluție. Acesta a mărturisit la un moment dat că a câștigat sume mari de bani după ce s-au dat ordonanțele la mineri, în perioada 1985-1996.

Îndrăgitul interpret era nelipsit de la emisiunile de Revelion și cânta cu mult drag la toate evenimentele la care era invitat. Onorariul lui era de aproximativ 1000-1200 de euro.

Cine va moșteni toată averea lui Petrică Mîțu Stoian

Acesta nu a câștigat bani doar din muzică. El avea o afacere și în agricultură, unde investise împreună cu o nepoată. Recent își achiziționase o mașină de 100.000 de euro, semn că era foarte bogat.

De altfel, s-a spus că averea lui s-ar ridica la sute de mii de euro, poate chiar peste un milion de euro. Toată avuția lui o vor moșteni acum nepoții care i-au fost alături în toți acești ani.

„Dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, asta este. Nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Nu e un capăt de țară. Sunt destui nepoți alături de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere”, spunea Petrică Mîțu Stoian pentru Star Popular în urmă cu ceva timp.

Regretatul artist a murit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Reșița în urma unui șoc septic.