Cine va primi ultimul buton auriu în seara aceasta la Românii au talent! Andi Moisescu va provoca cea mai mare surpriză. De ce a rămas toată lumea mască

31 mart. 2023
Cine va primi ultimul buton auriu în seara aceasta la Românii au talent! Andi Moisescu va provoca cea mai mare surpriză. De ce a rămas toată lumea mască

Românii au talent continuă să fie mina de aur a PRO TV. Emisiunea ajunsă la ediția cu numărul 13 reușește să se mențină pe locul 1 în topula audiențelor, lăsând mult în urmă concurența. Audițiile pe nevăzute au făcut mereu deliciul publicului, iar celebrul buton auriu a devenit ingredientul cheie pentru spectacol.

În aceast sezon, până acum Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete, dar și Smiley și Pavel Bartoș au apăsat de nouă ori butonul auriu, iar în seara aceasta soțul Oliviei Ster îl va acorda pe ultimul. Toată lumea va rămâne mască când vor afla pentru cine a făcut prezentatorul PRO TV acest gest.

În seara aceasta, noi concurenți curajoși vor face pasul spre lumina reflectoarelor și încurajați de Smiley și Pavel, vor ajunge în fața juraților. Un tânăr de 24 de ani care s-a mutat din Bacău în București pentru a-și urma pasiunea, vine pe scena show-ului pentru a vedea dacă un moment surprinzător poate prinde la public. Este artist păpușar independent și consideră că ”fiecare păpușă are un secret”, dar important este să ai ”credința că trăiește”. Oare va reuși el să-i convingă pe jurați că s-a pregătit suficient pentru pasiunea lui?

Surpriză mare pe scena Românii au talent

La 86 de ani, este acum pensionar, dar în trecut a fost inginer șef de secție, având în subordine 150 de oameni. Muncea foarte mult, iar soția lui simțea că este ignorată, așa că a divorțat de el. De acolo, simte că ”viața a ajuns un păcat”, dar din asta a început o adevărată artă. Diseară, vine cu mari emoții pentru a le recita tuturor o serie de versuri surprinzătoare.

De la un magician care a renunțat la job-ul lui de analist financiar pentru a lăsa loc lucrurilor care îl mână cu adevărat în viață, la o campioană națională la salsa care își dorește să devină medic veterinar, toți cei care muncesc pentru visurile lor vor fi diseară în fața telespectatorilor.