Clasament final America Express. Irina Fodor a schimbat totul pe ultima sută de metri. Dezastru total pentru Andreea Bălan

17 ian. 2023
Clasament final America Express. Irina Fodor a schimbat totul pe ultima sută de metri. Dezastru total pentru Andreea Bălan

Clasament final America Express. Bucurie mare la Antena 1! Și asta pentru că noul sezon Asia Express, prezentat de Irina Fodor, denumit acum America Express a debutat în forță, ca lider de audiență, devansând Survivor România. O lovitură puternică pentru cei de la PRO TV, care au fost lideri detașați până acum.

Primele două episoade ale America Express au fost extrem de spectaculoase. Cele 9 echipe au avut de trecut probe foarte grele, iar cei care s-au detașat încă din primele clipe au fost chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, dar și Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cât despre Andreea Bălan și Andreea Antonescu dezastru.

Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că totuși acestea vor ajunge până la finalul show-ului și se vor clasa în cele din urmă pe locul 2. Rămâne de văzut dacă va fi așa sau nu.

În primul joc pentru imunitate, însă cele două vedete au dezamăgit. S-a poziționat abia în a doua parte a clasamentului. Primii au ajuns Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar au fost devansați de rivalii Scărlătescu și Doina Teodoru care au avut un joker câștigat în prima zi. Irina Fodor i-a întrebat dacă doresc să-l folosească acum.

Jokerul lor spunea următoarele: „poți scădea 30 de minute din ora la care ajungi în punctul de acordare a imunității”. Și asta s-a și întâmplat.

Cum arată clasamentul final după primul joc de la America Express

  1. Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
  2. Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  3. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
  4. Melinda și Puya au fost pe locul
  5. Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  6. Diana Bulimar și Larisa Iordache
  7. Bruja și Pufeh
  8. Jean și Dinu Gavril
  9. Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam.