Clasament FINAL Te cunosc de undeva. Am aflat cine va câștigat marele trofeu. Andreea Bălan a decis totul. Toată lumea va rămâne mască

30 oct. 2022
Clasament FINAL Te cunosc de undeva. Am aflat cine va câștigat marele trofeu. Andreea Bălan a decis totul. Toată lumea va rămâne mască

Clasament FINAL Te cunosc de undeva. Show-ul transformărilor de la Antena 1, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, se bucură de mare succes și cu cel de-al 18-lea sezon. Opt echipe se duelează pentru un nou trofeu, iar lupta este foarte strânsă. Până acum, galele au fost câștigate, pe rând, de toți participanții. Juriul este format din Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și actorul Cristi Iacob.

Feli și Nicolai Tand și Rona Hartner, cu partenerul ei Johny Romano au fost cele mai slabe echipe, dar în clasamentul actual, la total au acumulat destul de multe puncte și se situează în top. Asta datorită bonusului de 100 de puncte primite de la juriu, mai exact de la Aurelian Temișan și Cristi Iacob.

Această mutare pare a fi una regizată pentru a păstra un echilibru în show și pentru ca fiecare echipă să câștige măcar o gală. Ultima dintre acestea a fost adjudecată de Connect-R și Shift, tot după un bonus, primit de data aceasta de la Ozana Barabancea. De precizat că cei doi artiști se aflau oricum pe locul 1, dar la egalitate cu WRS și Emilian, revelația acestui sezon.

Cine va câștiga sezonul 18 de la Te cunosc de undeva

Emi și Cuza, foștii câștigători au cam fost devaforizați de producători la această ediție. Au primit piese complicate și prea puțin spectaculoase, astfel că se aflau pe ultimul loc la total, înaintea galei de sâmbătă.

Cine va câștiga la final Te cunosc de undeva? La cum se prezintă lucrurile și la cum sunt montate imaginile, favoriți sunt WRS și Emilian, dar și Sore și Ema de la Zu. Dacă analizăm și preferințele publicului, atunci în mod cert la final, cei care vor ridica trofeul vor fi WRS și Emilian, care au primit piese foarte atractive.

Andreea Bălan va fi cea care va avea ultimul cuvânt pentru că ea va decide cui va acordat ultimul bonus de 100 de puncte. Cum are o simpatie evidentă față de Emilian, care a și sărutat-o pe buze gala trecută, probabil el și WRA vor beneficia de acest avantaj, meritat de altfel.

Cei doi băieți s-au prezentat foarte bine în  fiecare gală și au impresionat nu doar prin muzică, ci și prin dans.