Clasament Survivor România 2022 actualizat. Cine a ajuns cel mai slab concurent? Ștefania Ștefan continuă să prime în top

21 feb. 2022
Clasament Survivor România 2022 actualizat. Cine a ajuns cel mai slab concurent? Ștefania Ștefan continuă să prime în top
Războinicii învingători în primul joc de imunitate la Survivor România

Clasament Survivor România 2022 actualizat. Deja am ajuns în săptămâna a șasea de concurs, iar spiritele s-au încins la maxim. Dacă la Faimoși lucrurile încep să fie mai calme, ei bine la Războinici este haos. Aceștia s-au certat puternic chiar în timpul primului joc al săptămânii pentru recompensă și au pierdut cu 10-5.

Ștefania Ștefan a adus doar un punct, deși a intrat de două ori la joc. Elena Chiriac a fost cea care a reușit să o învingă. Totuși Războinica este în continuare prima în top, având o eficacitate de peste 70%. Pe locul 2 este colegul ei, Ionuț Popa, cel despre care Vladimir Drăghia spunea că va fi marele câștigător.

Cel mai bun Faimos este Cătălin Zmărăndescu, urmat îndeaproape de Laura Giurcanu și Elena Chiriac, care au cele mai multe trasee în picioare dintre toți concurenții.

Cel mai slab concurent de la Survivor România

La coada clasamentului sunt nou intrații de la Războinici, Doru Răduță și Oana Ciocan. De altfel, programatorul a și făcut scandal și și-a acuzat colegii de echipă că nu-i permit să joace pentru a se remarca și el. Acesta se tema că va fi trimis acasă.

Emil Rengle, deși este foarte vocal este cel mai slab veteran. El a adus cele mai puține puncte în echipa Faimoșilor și s-a aflat încă de la începutul competiției pe ultimele locuri.

CRBL, cel trimis în exil de Natalia Duminică se află la jumătatea clasamentului, având o eficacitate de aproximativ 50%, la fel ca și TJ Miles. Practic este printre cei mai buni din echipa lui, însă asta nu l-a scutit de nominalizări de fiecare dată. Smiley îl susține de acasă, iar publicul pare să-i acorde destul de multe voturi

Clasament Survivor România 2022 actualizat