Clasament Survivor România 2022 actualizat. Cine a ajuns pe ultimul loc în top? NU este Emil Rengle, cum credea toată lumea

28 feb. 2022
Clasament Survivor România 2022 actualizat. Cine a ajuns pe ultimul loc în top? NU este Emil Rengle, cum credea toată lumea

Clasament Survivor România 2022 actualizat. Deja au trecut mai bine de șase săptămâni de când a început reality show-ul Survivor România, iar clasamentul începe să fie unul destul de stabil. Se pot trage deja concluzii legate de concurenți. Cine sunt printre cei mai eficienți, dar și cine sunt cei care-și trag echipele în jos.

Cătălin Zmărăndescu a fost trimis în exil de către TJ Miles în ediția de duminică seară. Luptătorul nu a putut intra pe traseu din cauza unei accidentări, dar acesta susținea că poate juca. Medicul i-a interzis totuși, motiv pentru care colegul său i-a acordat și el o pauză forțată.

Totuși, Cătălin Zmărăndescu se află pe locul 2 în topul eficienței, după Războinica Ștefania Ștefan care este lider al clasamentului de când a început concursul.

Pe locul 3 urcă din nou Ionuț Popa, care este urmat îndeaproape de marele campion la gimanastică, Marian Drăgulescu. Laura Giurcanu coboară pe locul 5, iar Alexandru Nedelcu ajunge până pe 6.

Cel mai slab concurent de la Survivor România

Cel mai slab jucător de la Survivor România nu este Emil Rengle, cum se aștepta toată lumea, ci Doru Răduță de la Războinici, și el trimis în exil de Ionuț Popa din cauza performanțelor sportive modeste.

Tot la coada clasamentului se mai află și Oana Ciocan și Natalia Duminică, nou intrate în competiție. Dintre concurenții intrați recent în competiție, doar Marian Drăgulescu s-a adaptat show-ului și aduce multe puncte echipei sale, urcând până pe locul 4 în top cu 10 victorii din 16 intrări pe traseu.