Clasament Survivor România 2022 actualizat. Schimbări majore în top. Pe ce loc a ajuns TJ Miles și cine este pe locul 1 la Faimoși. Surprize pe bandă

07 feb. 2022
Clasament Survivor România 2022 actualizat. Schimbări majore în top. Pe ce loc a ajuns TJ Miles și cine este pe locul 1 la Faimoși. Surprize pe bandă

Clasament Survivor România 2022 actualizat. După aproape o lună de junglă în Republica Dominicană încep să se așeze lucrurile. Concurenții se ceartă des, dar pe traseu sunt extrem de motivați. Ștefania Ștefan de la Războinici continuă să fie pe locul 1, însă din punct de vedere social, aceasta nu s-a remarcat prea mult.

Absolventă de Informatică, ea lucrează în domeniul jocurilor pe calculator și este o foarte bună sportivă. Pe partea psihologică nu pare să stea foarte bine: este concurenta care plânge cel mai mult dintre toți. Însă momentan rezistă bine, chiar dacă în prezent este ușor accidentată.

Elena Chiriac a ajuns cea mai bună în echipa Faimoșilor din punct de vedere al eficienței pe traseu. Începutul a fost modest pentru ea, dar treptat a început să se impună la fiecare joc, devenind o membră de bază a echipei sale.

Cătălin Zmărăndescu o urmează în clasament, pe locul 3, însă trebuie precizat că acesta nu are atât de multe jocuri în picioare ca alți colegi. Ionuț Popa este cel mai bun Războinic și s-a arătat a fi un concurent redutabil.

Clasament Survivor România 2022 actualizat. Cei mai slabi concurenți

Laura Giurcanu a ajuns până pe locul 5. Influencerița cu 1 milion de urmăritori este susținută de acasă și de Andreea Esca, ea fiind prietenă bună cu fiica acesteia, Alexia Eram.

Otilia Bilionera rămâne cea mai slabă concurentă din show, din punct de vedere al eficienției. Relu Pănescu a coborât și el mult în top, iar Radu Itu și Emil Rengle se află și ei în partea de jos a clasamentului.

Rămâne de văzut cine va fi următorul eliminat din show. Momentan au plecat 4 Faimoși și 2 Războinici, dar jumătate dintre ei au fost din motive medicale.