Clasament Survivor România 2022 actualizat. Schimbări majore în top. Pe ce locuri au ajuns Blaze și Ionuț Popa

18 apr. 2022
Clasament Survivor România 2022 actualizat. Schimbări majore în top. Pe ce locuri au ajuns Blaze și Ionuț Popa

Clasament Survivor România 2022 actualizat. Nu mai avem Faimoși și Războinici, ci Tigrii și Vulturi. Concurenți care erau prieteni buni în trecut au devenit acum rivali în adevăratul sens al cuvântului. Între Blaze și Ionuț Popa exista presiune și înainte, însă acum toate frustrările au explodat.

De asemenea relația dintre Oana Ciocan și Alexandra Duli s-a stricat imediat ce fetele au ajuns în echipe separate, semn că prietenia lor nu a fost niciodată una reală. Însă cea care s-a distanțat a fost Alexandra Duli, iar motivul pare să fie invidia.

Oana Ciocan a devenit una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România, urcând pe locul 3 în clasamentul eficienței. Alexandra Duli, în schimb este din ce în ce mai slabă și se află doar pe locul 10.

Pe ce loc se află și Elena Chiriac?

O rivalitate puternică există și între Blaze și Ionuț Popa. Dar și Ștefania este pusă la zid de alți concurenți dintr-un motiv penibil. Aceasta este acuzată că nu știe să piardă. Fire ambițioasă, fosta Războinică se supără după fiecare punct pierdut, ceea ce arată spiritul ei competitiv, care este de apreciat, nu de condamnat.

Același lucru este valabil și pentru Ionuț Popa, care ocupă poziția secundă în topul eficienței. Și el își dorește să fie mereu primul pe traseu. Asta pare să-l frustreze pe Blaze, care a declarat că-l va lua mereu pe trasee pentru a-i arăta că el este cel mai bun.

Totuși Blaze are un procentaj destul de slab, aflându-se pe locul 8. Marian Drăgulescu a urcat pe 7, iar CRBL rămâne pe 5 deși nu a mai jucat de mai bine de două săptămâni.

Elena Chirac este abia pe locul 9 în topul eficienței, dar are cele mai multe trasee în picioare – 105, ceea ce arată multă rezistență din partea fostei Faimoase, care este și campioană când vine vorba de conflicte.