Clasament Survivor România 2023 actualizat. Alin Chirilă pe locul 1 în top, Vica Blochina pe 5. Cine se află pe ultimele locuri

24 ian. 2023
Clasament Survivor România 2023 actualizat. Alin Chirilă pe locul 1 în top, Vica Blochina pe 5. Cine se află pe ultimele locuri

Clasament Survivor România 2023 actualizat. A curs cu eliminări în sezonul 4 de la Survivor România încă din primele săptămâni. Deja trei Faimoși și două Războinice au fost eliminate. Este vorba despre Sebastian Dobrincu – accidentat, Gheboasă – la cerere, Maria Constantin – la votul publicului și Daria Chiper și Maria Lungu în urma jocului pierdut în exil și respectiv la votul publicului.

Clasamentul Survivor România 2023 actualizat îl are în prim plan pe Războinicul Alin Chirilă, care este în momentul de față cel mai bun concurent. El are un procentaj foarte bun, de peste 80%, fiind urmat de Faimoasele Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan.

Pe locurile 4 și 5 se situează tot Faimoși. DOC și Vica Blochina s-au descurcat foarte bine pe trasee și au adus și ei multe puncte echipei lor. Abia pe locul 6 se află următoarea Războinică, Alexandra Porkolab.

Cine se află pe ultimele locuri în clasamentul Survivor România

La coada clasamentului se află trei Războinici. Lucianna Vieira, care are performanțe mult sub așteptări, Robert Moscalu și Andrei Neagu. Acesta din urmă a fost deja propus o dată pentru eliminare, dar publicul l-a salvat. Maria Lungu a fost dată afară de telespectatori, după ce a reușit să se certe cu toată lumea.