Claudia Pătrășcanu a primit lovitura vieții de la judecători în procesul de divorț cu Gabi Bădălău! De ce trebuie să achite lunar câte 1000 de euro

08 oct. 2021
Claudia Pătrășcanu a primit lovitura vieții de la judecători în procesul de divorț cu Gabi Bădălău! De ce trebuie să achite lunar câte 1000 de euro

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare o poveste fără sfârșit. Cei doi au împreună și doi copii, pentru a căroro custodie se luptă în instanță. Dar miza reală o reprezintă banii. Momentan băieții locuiesc cu mama lor la Constanța.

Gabi Bădălău a spus, însă că nu va permite așa ceva și că vrea copiii înapoi la București, menționand că sunt cinci luni de când nu a mai petrecut suficient timp cu ei.

Deși în ultima vreme războiul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul ei partener de viață, nu a mai fost la fel de intens, acum iată că artista primește o lovitură cruntă. Ea este într-un proces de partja cu Bădălău și solicită mulți bani, dar pentru asta trebuie să achite și o taxă de timbru uriașă.

A apelat la judecători și a cerut o scutire pentru că nu ar avea bani pentru a plăti toți acești bani, doar că magistrații nu prea au fost de înduplecat.

Decizia judecătorilor

„Respinge cererea de reexaminare formulată de petenta BĂDĂLĂU CLAUDIA MARIANA împotriva încheierii civile din data de 12.05.2021 pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 3568/192/2019, relativ la cererea de acordare a ajutorului public judiciar. Definitivă”, au hotărât, magistrații.

Decizia la care face referiere instanța este cea din luna mai, când Claudia Pătrășcanu nu a primit scutirea taxei de timbru, ci doar o eșalonare a ei, ceea ce înseamnă că trebuie să plătească lunar 1000 de euro pentru ca procesul să continue.  „Admite în parte cererea de ajutor public judiciar formulată de petentul BĂDĂLĂU CLAUDIA MARIANA. Dispune plata eşalonată a taxei judiciare de timbru în cuantum de 59100 lei, în 12 rate lunare, a câte 4925 lei lunar, plătibile pe data de 01 a fiecărei luni, prima pe data de 01.06.2021. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată”.

Gabi Bădălău își continuă între timp poveste de iubire tumultoasă cu Bianca Drăgușanu. Practic cei doi se împacă și se despart aproape săptămânal după ce la un moment dat vorbeau despre nuntă și bebeluși.