Clipe de coșmar la Asia Express! O concurentă s-a accidentat grav. A început să urle de durere

01 nov. 2021
Clipe de coșmar la Asia Express! O concurentă s-a accidentat grav. A început să urle de durere

Sezonul 4 al Asia Express se anunță a fi mai intens ca toate celelalte. Dorința de a rămâne cât mai mult timp în competiție este foarte prezentă la toate cele șase echipe care au rămas să-și continue traseul pe Drumul Împăraților. Irina Fodor este și ea foarte emoționată la fiecare ediție pe care o prezintă.

Ultimul episod s-a lăsat cu urlete sfâșietoare de durere. Maria Speranța și-a prins degetul sub un vas de lut foarte greu și a început să țipe. Mama sa, Adriana Trandafir a fost foarte afectată de cele întâmplate și i-a spus fiicei sale că trebuie să lase mai jos adrenalina pentru că nu vrea să moară aici.

“Am simțit că m-am lovit, eram conștientă că m-am lovit, vedeam sânge pe mână, dar am spus eu refuz să simt și am plecat cu mâinile așa”, a spus Maria Speranța, la Antena 1.

Aceasta a ajuns prima la Irina Fodor împreună cu mama ei și s-a calificat în cursa pentru amuletă alături de Francesco și Patrizia Paglieri și de Mihai și Elwira Petre. Dorința ei de a se impune în fața adversarilor a fost atât de mare, încât a fost dispusă să treacă peste durere și să continue jocul.

Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi

“Te rog să te potolești! Nu vreau să mor aici pentru nimic”, i-a replicat imediat Adriana Trandafir, fiicei sale care era foarte agitată să nu piardă timp în competiție.

Actrița a izbucnit în lacrimi când a văzut cât de rău s-a lovit Maria Speranța la mână. Aceasta s-a simțit neputincioasă pentru că a realizat că nu-și poate ajuta copilul. Au venit, însă imediat medicii la fața locului, care au ajutat-o pe tânără.

“Țipătul ei a fost atât de sfâșietor pentru mine! Este cumplit să-ți auzi copilul sfâșiat de durere, țipând, și tu să nu poți să faci nimic”, a declarat Adriana Trandafir, vizibil marcată de cele întâmplate.