Clipe de coșmar pentru Corina Caciuc (Bilcon)! Ce se întâmplă cu sarcina iubitei lui Reghe. Anamaria Prodan se află în spate

29 oct. 2021
Clipe de coșmar pentru Corina Caciuc (Bilcon)! Ce se întâmplă cu sarcina iubitei lui Reghe. Anamaria Prodan se află în spate
Laurențiu Reghecamf și Corina Bilcon

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt la capătul răbdării după ce antrenorul de la CSU Craiova a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Afectată puternic de scandalul iscat, iubita lui Reghe s-a plâns de o adevărată campanie de denigrare îndreptată la adresa lor.

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este însărcinată în trei luni cu o fetiță și se teme că tot acest scandal îi va afecta sarcina și chiar ar putea-o pierde. Din această cauză ea a recurs la măsuri drastice pentru a încerca să se apere de campania de denigrare împotriva ei.

Ce acuzații face Corina Caciuc?

Campania de denigrarea pe care Anamaria Prodan a dus-o la TV și pe Instagram, o afectează foarte mult pe iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Corina a ajuns la capătul răbdării și a solicitat o ordonanță președințială împotriva presei pentru a încerca să se protejeze de toate postările și declarațiile de pe internet ale impresarei. Ea spune că are și a depus dovezi care arată că multe poze apărute în presă și spațiul public au fost photoshopate doar pentru a o denigra. De asemenea, iubita lui Reghe se plânge că până și părinții ei au fost aduși în lumina reflectoarelor, deși aceștia nu sunt persoane publice.

Potrivit surselor media, Corina Caciuc (Bilcon) este foarte afectată de toate informațiile care au apărut în mass media despre ea și acuză că în spatele acestei campanii s-ar afla Anamaria Prodan.

Al doilea divorț aproape identic pentru Reghe

Antrenorul CSU Craiova a mai fost căsătorit cu Mariana Pffeifer, care era cu 10 ani mai în vârstă decât el, de profesie cosmeticiană. Cei doi aveau deja împreună un fiu, pe Luca. Cei doi au fost căsătoriți între între 1994 și 2007, dar înainte să divorțeze, Reghe deja își refăcea viața alături de Anamaria Prodan.

Acum, aceeași situație se repetă cu Anamaria Prodan după un mariaj ce a durat 13 ani și tot o femeie mai tânără a fost motivul separării. Corina Bilcon are 29 de ani, în timp ce renumita impresară împlinește 49 pe 17 decembrie. Ambele arată foarte bine, dar se pare că Reghe a ales tinerețea din nou.