Clipe de groază la Gabriela Cristea acasă! Lui Tavi Clonda i s-a făcut rău! Ambulanța a sosit foarte greu. Detalii de ultim moment

17 oct. 2021
Clipe de groază la Gabriela Cristea acasă! Lui Tavi Clonda i s-a făcut rău! Ambulanța a sosit foarte greu. Detalii de ultim moment
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost depistată pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile. Vedeta a intrat în direct la Antena Stars și Antena 3 pentru a povestit prin ceea ce trece. Inițial a crezut că este o simplă răceală, dar ulterior totul s-a complicat. Acesta era vaccinată, dar se pregăteaz pentru doza 3.

Gabriela Cristea era totuși fericită că soțul său, Tavi Clonda este sănătos, la fel și fetițele sale. Pentru că au o casă mare, ea a ales să se izoleze în casă. Din păcate, inevitabilul s-a produs. Toată familia s-a infectat.

Tavi Clonda a simțit că-i este și lui rău și a chemat Ambulanța. A sosit foarte greu, din cauza miilor de solicitări, dar într-un final medicii au constatat că atât el, cât și cele două micuțe au coronavirus.

Clipe de groază pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Artistul, care a primit recent un rol într-un serial, a povestit despre clipele de groază prin care a trecut. Panica infectării este foarte mare, mai ales când întreaga familie este bolnavă.

”Dragilor, suntem in carantina pentru ca am iesit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situatie, asa ca am sa va spunem aici cum s-a intamplat. Luni Gabriela s-a testat, asa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

Luni dupa amiaza Victoria a inceput sa spuna ca o doare in gat si vorbea ragusit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok si a mai trecut prin episoade de laringita usoara. Un sirop pentru gat si am crezut ca rezolvam.Miercuri cand Gabriela era in direct la emisiune a simtit ca o lasa vocea si ca ii ard usor urechile.

Primul ei gand a fost sa se testeze si asta a si facut cum a ajuns acasa. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei.

Joi cand s-a trezit o dureau muschii si avea temperatura 38. Am hotarat sa mearga la centrul de testarea si rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi am facut singur un test acasa (pentru ca nu aveam nici un simptom) si testul a fost negativ. Azi dimineata am acuzat frisoane, slabiciune si febra 37:5 si mi am facut un nou test care a iesit pozitiv”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Ambulanța a sosit foarte greu

Artistul și-a continuat povestea și a avut și un îndemn pentru oameni. Să nu ia virusul în glumă și să cheme de urgență Ambulanța, dacă observă că saturația a scăzut sub 95%. De asemenea, el este de părere că autoritățile ar trebui să închidă școlile și grădinițele, pentru că foarte mulți copii se infectează și poartă virusul peste tot.

”Am sunat la Ambulanta, au raspuns tare greu pentru ca totul este mega aglomerat (1h/30 min), dar echipajul a ajuns dupa jumatate de ora. Am facut toti trei testul si rezultatul a fost pozitiv pentru toti 3. Speram sa trecem cu bine perioada asta si sa si invatam ceva din aceasta experienta. Pentru politicieni va rugam inchideti scolile si gradinitele!Multumim!

Va imbratisam cu drag! Nu uitati, daca saturatia de oxigen scade sub 95-93% sunati urgent la ambulanta si chiar daca vine mai tarziu,totul va fi bine! Multa sanatate va dorim si ne dorim cu totii!”, a conchis Tavi Clonda.

De vineri, Gabriela Cristea nu mai apare la Antena Stars, din cauza bolii. Ea a fost înlocuită temporar la emisiunea ei ”Mireasa – Capriciile iubirii” de actrița Paula Chirilă.