Clipe de groază pentru Delia. Ce simptome severe a prezentat mama sa la scurt timp după ce s-a infectat cu COVID-19. Cu ce sechele a și rămas

10 nov. 2021
Clipe de groază pentru Delia. Ce simptome severe a prezentat mama sa la scurt timp după ce s-a infectat cu COVID-19. Cu ce sechele a și rămas

Clipe de coșmar pentru Delia, după ce mama celebrei artiste s-a infectat cu COVID-19 și a ajuns la spital. Gina Matache nu este vaccinată, motiv pentru care a hotărât să meargă pe mâna medicilor, înainte ca starea ei de sănătate să se agraveze.

Mama Deliei mărturisește că s-a infectat cu COVID-19, iar acum ia în calcul mai mult ca niciodată să se vaccineze. S-a internat inclusiv la spital de teamă să nu i se întâmple ceva după ce a contactat virusul.

Deși la debutul bolii nu avea simptome, iar testul ieșise negativ, după câteva zile, simptomele au devenit severe. Gina Matache s-a testat din nou, iar rezultatul a fost pozitiv.

Cu toate astea, după tratamentul medicilor, mama Deliei și-a revenit, iar acum așteaptă rezultatul analizelor post-COVID.

”Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept sa treacă câteva luni ca să mă pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat.

Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut că simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR și a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a mărturisit Gina Matache pentru Antena Stars.

Ce simptome are și acum mama Deliei

Chiar dacă și-a revenit după COVID, mama Deliei povestește că nu s-a refăcut complet. Încă resimte dureri de spate și oboseală, dorind să facă mai multe investigații după câteva luni.

Mai mult de atât, ea spune că nu s-a alarmat când s-a infectat, pentru că știa că poate fi tratată, însă cea mai mare temere a fost să nu cumva să ajungă la ATI.

După experiența COVID, Gina Matache a decis să fie mult mai precaută, pentru a fi cu un pas înaintea virusului.

”Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept să treacă doua luni și sa fac o nouă evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus aș fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam că există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai povestit Gina Matache.