Clipe de groază pentru Nicolela Luciu. Vedeta a fost diagnosticată cu o boală înfiorătoare. Detalii de ultimă oră

12 iun. 2022
Clipe de groază pentru Nicolela Luciu. Vedeta a fost diagnosticată cu o boală înfiorătoare. Detalii de ultimă oră

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Totuși, acest lucru nu o face să fie lipsită de probleme, motiv pentru care acum trece prin momente dificile.

Nicoleta Luciu s-a retras din viața publică pentru a putea avea grijă de familia sa. Cu toate acestea, ea este în continuare activă în mediul online, acolo unde le spune fanilor majoritatea problemelor pe care le are, dar și lucrurile bune din viață.

De această dată, bruneta le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că se confruntă cu o boală grea, iar tratamentul pentru aceasta costă mii de euro.

Boala de care suferă Nicoleta Luciu

Chiar dacă nu i-a fost ușor să facă acest lucru, Nicoleta Luciu le-a spus internauților că suferă de alopecie, o boală care o face să își piardă părul. Pentru a-l putea păstra, vedeta face tratamente la o clinică din București, cu toate că ea locuiește în Miercurea Ciuc.

La această clinică, tratamentele pentru problema cu care se confruntă Nicoleta Luciu sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro săptămânal.

Bruneta spune că este mulțumită de rezultatele tratamentelor și spune că părul său nu a mai arătat atât de bine de o lungă perioadă de timp. Vedeta mai spune că face acest tratament de opt luni și că deja a observat rezultatele.

”Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, le-a spus vedeta fanilor de pe internet.