Compania care-i plătește 100.000 de euro lui Adrian Mutu în doar 10 luni doar pentru a-i folosi imaginea. Contractul este colosal

06 dec. 2021
Compania care-i plătește 100.000 de euro lui Adrian Mutu în doar 10 luni doar pentru a-i folosi imaginea. Contractul este colosal

Adrian Mutu, fostul internațional și antrenor al echipei naționale U21 a României a semnat un contract consistent cu o companie din România. Practic, acesta a semnat contractul și a devenit imaginea respectivei companii. Cine-i dă lui Mutu 100.000 de euro pentru contractul pe 10 luni?

Nu este singurul contract de acest fel în care Adrian Mutu a fost implicat de-a lungul timpului. De această dată este vorba despre unitatea medicală M Hospital, care se va folosi de imaginea fostului internațional român. Mutu a mai încheiat în trecut contracte cu spitale din România și chiar a donat sume de bani unor unități medicale în momentul când pandemia a lovit crunt țara noastră.

Fostul selecționer este cel care a anunțat pe rețelele de socializare, că s-a alăturat echipei de la M Hospital.

„Astăzi m-am alăturat celei mai puternice echipe medicale din România. După ce am condus echipe cu mingea la picior sau cu fluierul de antrenor, a venit momentul să fiu nr.10 în încercarea de a comunica avantajele prevenției și tratamentului timpuriu al afecțiunilor. Vino și tu la M Hospital!”, a publicat Adrian Mutu pe pagina sa de Instagram.

Adrian Mutu a semnat contractul de imagine cu M Hospital. Sursa foto: Facebook

Unitatea medicală a semnat cu fostul decar al naționalei

Contractul pe care l-a semnat cu cei de la M Hospital va dura 10 luni și i-a adus „Briliantului” suma de 100.000 de euro în conturile bancare, potrivit celor de la Cancan.

Compania a lansat anul acesta unul dintre cele mai complexe spitale din țară. Unitatea este situată în București și oferă pacienților servicii de chirurgie, farmacie cu program non-stop, ambulanţe private, policlinică, laborator de analize medicale, departament de radiologie și o clinică de estetică medicală.

De asemenea, cei de la M Hospital au anunțat cu bucurie semnarea contractului printr-o postare pe contul lor de Facebook.

„Așa cum vă anunțam ieri, am obținut cea mai „vânată” semnătură a momentului. După ce a făcut istorie îmbrăcând tricourile celor de la Chelsea, Fiorentina, Inter sau Juventus, Adrian Mutu a ales să îmbrace „tricoul” M Hospital și să se alăture celui mai nou și modern proiect sanitar din România.

Golgheterul all time al Naționalei este de astăzi imaginea M Hospital, cel mai nou complex de servicii medicale din țară”, transmiteau vineri reprezentanții M Hospital.