Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut mult videochat. Nu este ispită! Detalii incendiare ies la iveală din show-ul prezentat de Radu Vâlcan

09 mai 2022
Concurenta de la Insula Iubirii care a făcut mult videochat. Nu este ispită! Detalii incendiare ies la iveală din show-ul prezentat de Radu Vâlcan

În cadrul emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1 participă mai multe cupluri care doresc să își testeze fidelitatea. Printre aceste cupluri se numără cel format din Teodora și Alexandru Marcu. 

Cei doi formează un cuplu de un an și sunt singurii din cadrul emisiunii de la Antena 1 care sunt căsătoriți. Teodora și Alexandru Marcu sunt de părere că ei nu vor cădea pradă în fața ispitelor de la „Insula iubirii„.

Între cei doi există o diferență de vârstă de aproximativ 12 ani, Teodora având vârsta de 19 ani, iar Alexandru având 31 de ani.

Pe lângă faptul că formează un cuplu, cei doi sunt și parteneri în viața profesională. Alexandru este magician, iar Teodora este asistenta sa, ajutându-l în toate trucurile pe care le realizează.

Concurenta de la „Insula iubirii” a făcut videochat

La castingul pentru această emisiune, Teodora a scos la iveală faptul că a făcut videochat o perioadă destul de lungă, iar singurul care a fost deranjat de acest aspect a fost chiar partenerul ei de viață.

De asemenea, ea a mai spus că Alexandru este cel care a făcut tot posibilul ca aceasta să renunțe la cei care au îndrumat-o să lucreze în acest domeniu. Teodora ea a mai spus că nu mai face videochat pentru că oricum nu îi plăcea ce făcea.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, însă după numai o lună și-au dat seama că nu se potrivesc și s-au despărțit. Ulterior, în luna februarie a acestui an, cei doi s-au reîntâlnit și au realizat că au sentimente unul pentru celălalt.

De asemenea, cei doi au povestit că primele 2-3 luni a fost totul perfect, motiv pentru care au decis să se și căsătorească.