Concurentul de la Chefi la Cuțite, sezon 10 care a fost angajat deja la Antena 1! A făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și a fost eliminat recent. Ce job a primit

28 nov. 2022
Concurentul de la Chefi la Cuțite, sezon 10 care a fost angajat deja la Antena 1! A făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și a fost eliminat recent. Ce job a primit

Un concurent care tocmai a fost dat afară de la emisiunea ”Chefi la cuțite” a fost angajat în cadrul emisiunii. Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie, însă fostul concurent a povestit despre ce este, de fapt, vorba.

Titus Antonescu are 22 de ani, este de loc din Constanța, dar locuiește în București, și a venit la Chefi la Cuțite cu mare încredere și speranță că îi va impresiona pe cei trei jurați. Tânărul este încă student și profesează ca graphic designer, meserie ce nu are nicio legătură cu bucătăria.

El a fost prezent în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, acolo unde a dezvăluit că a fost angajat la emisiunea la care a participat.

“Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul”, a spus Titus Antonescu.

Titus Antonescu este, de asemenea, singurul concurent care a trecut pe la toate trei echipele în acest sezon. El a mai precizat că dorința de a experimenta un show de televiziune l-a determinat să apară pe micul ecran în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”.

“Eu sunt cel mai puțin instruit în ale bucătăriei din tot sezonul acesta, numai că am vrut provocarea asta, am vrut să văd cum e să faci parte dintr-un show TV, să am experiența asta măcar o dată în viață”, a mai spus acesta.

Ce l-a determinat pe fostul concurent de la să își facă modele în păr

Paula Chirilă l-s întrebat pe concurentul de la ”Chefi la cuțite” ce l-a determinat să își facă modele în păr, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.

„Eu mă vopsesc cu modele din astea mai nebune de vreo trei, patru ani, numai că modelul ăsta de leopard îl am de vreo doi ani. M-a prins, mă identific, mi-a plăcut, a fost în mai multe ipostaze cu două nuanțe, după cu pete maro și pete negre, dar acum a rămas așa”, a spus concurentul.